Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imprimanta Epson tm-u295p driver

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua ! Cine ma ajuta si pe mine cu un driver pentru aceasta imprimanta Epson tm-u295p,dar va rog sa fie pentru wind......vista 32 /64 biti.

Eu unul am incercat cu mai multe drivere pentru Epson tm-u295,dar nu merge instalat driverele . Multumesc mult !!!

Astept un raspuns de la dvs !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

5

• Dell vostro

1

Top autori în acest subiect

Buna seara ! Un driver pentru epson tm-p2.01 gasim pe undeva,dar acest driver sa fie pt wind......xp si pt wind vista. Astept un raspuns !

Link spre comentariu

Buna ziua ! Va anunt ca am rezolvat cu driverul,functioneaza....dar direct pe portul paralel,si nu cu un cablu usb-paralel.....pentru ca acest baiat care are imprimanta nu are port paralel la laptopul lui......cablu usb paralel este : Gooday  Model : 95433  ,iar mai jos mai scrie si Weee  Nr : 82 89 86 22.

Cine ma poate ajuta cu acest driver pentru acest cablu Gooday  Model : 95433  usb-paralel.  Multumesc mult !

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Va anunt ca sa rezolvat problema cu aceasta imprimanta...... Va multumesc mult !!

O seara minunata va doresc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări