FLORIN IORDACHE Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 (editat) Buna ziua ! Cine ma ajuta si pe mine cu un driver pentru aceasta imprimanta Epson tm-u295p,dar va rog sa fie pentru wind......vista 32 /64 biti. Eu unul am incercat cu mai multe drivere pentru Epson tm-u295,dar nu merge instalat driverele . Multumesc mult !!! Astept un raspuns de la dvs !!! Editat Iulie 4, 2014 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Dell vostro Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Aici: http://www.nodevice.com/download/driver/Epson+TM-U295.html? Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2014 Am incercat cu aceste drivere pentru TM-U295,dar fara succes .... Cine poate sa-mi dea chiar pentru TM-U295P. Multumesc mult pentru intelegere !! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2014 Buna seara ! Un driver pentru epson tm-p2.01 gasim pe undeva,dar acest driver sa fie pt wind......xp si pt wind vista. Astept un raspuns ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2014 Buna ziua ! Va anunt ca am rezolvat cu driverul,functioneaza....dar direct pe portul paralel,si nu cu un cablu usb-paralel.....pentru ca acest baiat care are imprimanta nu are port paralel la laptopul lui......cablu usb paralel este : Gooday Model : 95433 ,iar mai jos mai scrie si Weee Nr : 82 89 86 22. Cine ma poate ajuta cu acest driver pentru acest cablu Gooday Model : 95433 usb-paralel. Multumesc mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Va anunt ca sa rezolvat problema cu aceasta imprimanta...... Va multumesc mult !! O seara minunata va doresc !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum