Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiatoarele mele

therealovy77

Postări Recomandate

Nu stiu la ce categorie se incadreaza acest topic, dar am impresia ca o sa aflu curand. am gasit prin magazie o relicva si ma gandeam sa v-o prezint si voua; s-ar putea sa folosesc ceva la amplificatorul pe care il am in minte.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

1

• MifTy

1

• therealovy77

1

• dalu

1

Top autori în acest subiect

depinde la ce amp ai in minte...]vezi ca rad ala se incalzeste greu cam, dar si cand o inceput sa friga nu-l mai raceste foarte repede nici cu 10 ventilatoare..asa ca sa nu il lasi sa inceapa sa firga...a..si vezi la radiatoru ala care nu o fost puse 2n-urile pe ele,ala care nu e data jos de pe fund vopseaua aia neagra sa o dai tu cumva ,ca altfel nu prea face bine contact termic...fara ventilator un dinala tine doar un amp de vreo 300W max, dar daca ii pui unu sau 2 ventilatoare pe el tine pana la un amp de 1000W/radiator

Link spre comentariu

Nu stiu la ce categorie se incadreaza acest topic, dar am impresia ca o sa aflu curand. am gasit prin magazie o relicva si ma gandeam sa v-o prezint si voua; s-ar putea sa folosesc ceva la amplificatorul pe care il am in minte.

Am si eu unu de-ala, are vreo 5 Kg, si sant montate pe el 6 * 2N3055 si 8 diode redresoare de putere de 10 A . Eu il tin in expectativa , deoarece atunci cand oi avea mai mult timp , intentionez sa-mi fac un amplificator de putere in clasa A.( ceva in jurul la 2*50 W) :supz: :drinkers: :partyman:
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator cosmin_08

si eu am doua radiatoare dinalea si leam dat la frezat si is super pentru un ipa800 sau ceva si mai mare dar neaparat treba sa pui cateva ventilatoare eu am montat pe un radiator dinasta 2 STK450V in punte dar STK is cam varza pt ca nu's originale

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări