flomar60 Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Corect, d-le imreberes, schema corecta este cea posata de dvs.! Deh, batranetea asta... Scuze pt. gresala , nu am fost atent ! Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 domnilor dațimi și mie un sfat ,am o moara de cereale mai mică și intre sită și perete se adună urluiala nu curge nu alunecă spre gura de ieșire a mori ,ce să pun pe peretele unde se aduna urluiala ca sa alunece mai ușor ? peretele nu are asperități pe el dar din cauza turației il bătătorește Link spre comentariu
wave Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Peretii sunt inclinati? Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 (editat) Cu toate ca topicul are aproape 4 ani de inactivitate. Florin. acea moara pe care o ai, si care iti face probleme, este home made sau industriala? Editat Februarie 10, 2018 de PINTI Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Pune o poză clară cu moara fără capac, să vedem cauza problemei.. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 am domnule Validae poze dar nu le pot incărca că sunt prea mari și pe telefon numi da voie să incarc mai mari de 1000kb Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Păi nu trebuie să încarci direct pe forum.Doar uploadezi aici :https://imgur.com/upload apoi copiezi aici adresa BBCode (Forums) care apare dând click pe Sharing links, în lista din dreapta-sus a imaginii ce apare pe site. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 nu pot nu fac față Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Păi trebuie să-ți spun că fără să ai acces la un PC, nu poți să uploadezi corect doar cu telefonul.....smartfonul are și el niște limitări. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 o sa incerc sa le fac pe telefon la o rezoluție mai mica și le uncarc Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Da, la o rezoluție VGA, poți să le încarci și pe forum fără probleme..dar totuși, să fie făcute la lumină suficientă și clare. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Incarca aici http://fastupload.ro Ar trebui sa mearga orce de oriunde . Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Problema lui e că postează de pe telefon, orice site acceptă în principiu poze în orice rezoluție.... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 din sita pănă in peretele mori acolo rămâne urluiala Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Ai putea să sudezi sau să prinzi cu șuruburi niște table separatoare/opritoare din loc în loc, astfel ca tocătura să nu mai umple tot spațiul dintre sită și carcasă, ci să fie fragmentată în câteva zone, unde din cauza vibrațiilor să cadă prin sită înapoi în tocător..... Altă soluție e să mărești diametrul a cel puțin jumătate din găuri cu 50% și să mărești și turația, prin schimbarea fuliei morii cu una mai mică. Am avut și eu probleme când am construit prima moară, dar le-am rezolvat prin încercări, atunci nici nu aveam internet. Turația mare și găurile majorate rezolvă sigur problema.Și din când în când mai polizează ciuțitele morii, fiindcă se rotunjesc la capete și scade randamentul de măcinare. Capetele trebuie să aibă muchii tăioase, nu rotunjite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum