preda_virgil65 Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 buna ziua stimati colegi.am pe banc un akai ct-2107 care mi a mincat zilele.poate imi puteti da un sfat poate cineva a mai intilnit defectul.deci sursa cu tranzistoare identiva cu cea de la thomas tcb 061tx, cu doua recuperate 15v si 110v. diferenta este ca la akai are releu in loc de but11 cum este la thomas.problema este ca fara sarcina tensiunile sint corecte iar cind cuplez becul moare inclusiv tensiunea de 15v si ramine pe la 5v. am schimbat toate condensatoarele primar secundar diode..nimic.daca cuplez liniile u110v ramine in jur de 50v. chiar nu mai stiu de unde sa l apuc.multumesc anticipat. Link spre comentariu
adam stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 chiar de pare curios aceeasi pb am avut cu un nipon si s-a rez schimbind traf choper spor la munca Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 schimbat si eu choper de asemenea si tranzistorii ..diodele din primar. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Deci semiconductorii sunt toti schimbati in primar?(diode,tranzistori?)Daca da probabil ceva rezistenta lungita pe acolo.In cazul asta trebuie masurat piese cu piesa data jos din montaj.Plus conzii ceramici.Semireglabilul? Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 dane..am schimbat piesa cu piesa inclusiv rezistente semireglabil..ceva imi scapa Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Pai nu se poate totul bun si nu merge doar daca nu face figuri dioda de pe U1 redresoare sau alta din secundar. Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 am schimbat o..si pe cea din u1 si pe cea de pe 15v am pus un ups001 ..dupa doua minute intra in oschilatie si imaginea filfiie ca si cum u1 nu ar fi filtrat..am observat ca oscilatia vine din infasurarea primara a choperului care face 8,2 v pe care daca o suntez cu o rezistenta de 10 de 10 ohmi se potoleste...acum dilema este si mai mare Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Poate are spire in scurt acolo.Sau nu cumva e miezul crapat? Link spre comentariu
preda_virgil65 Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 am schimbat si choperul am pus al 3 lea choper cu ups001 si merge..nu mai are oscilatiile il las asa. nu mai am chef de sapat..multumesc dane o seara buna tuturor Link spre comentariu
adam stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 in final era choperul cum am zis de ce nu -l lasi peoriginal? daca restul e schimbat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum