kata_tel Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 am un sistem dell gx755 are 3 gb de ram ddr2 la 667 mhz de 1gb fiecare si am pus o placuta de 1gb ddr2 800mhz. sistemul in loc sa vada aproape 4gb vede 3,27gb. placuta am luato de pe un sistem care mergea rau si nu stiam motivul. acolo arata ca e de 1gb. sa fie defecta ?? Link spre comentariu
florin mulies Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 puneti-o singura in pc si testati-o cu memtest. postati aici rezultatele Link spre comentariu
bugytech Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Unde iti arata ca ai 3,27Gb memorie? Daca iti arata in Windows inseamna ca ai instalat win pe 32bit si nu stie sa recunoasca mai mult de 3,xxx Gb. Pentru a vedea daca recunoaste calculatorul toti cei 4Gb de memorie, intra in bios si vezi acolo cit arata. Link spre comentariu
kata_tel Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 in bios arata . asa e am wind xp pe 32biti. ms Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Pai Windows XP nu va sti niciodata ce sa faca cu atata memorie ram ,instaleaza un Windows 7 pe 64 bit si iti va arata 4GB RAM . Link spre comentariu
ovy83 Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 este xp x64 sau cautati ,este un programel facut de rusi care deblocheaza restul de memorie de pe platforma de 32 bit(x86). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum