Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio-Cd auto Blaupunkt - Unde gasesc modelul ?

Vizitator Mocodean Swissgrady Mihnea

Postări Recomandate

Detin si eu acest radio-cd, si m-am gandit sa il exploatez putin, dar nu gasesc un model pentru a incepe cu cautarea schemei electrice.

Precizez ca acest model se gaseste in general pe logan-uri (vine din fabrica) http://images6.okr.ro/serve/auctions.v7/2012/nov/18/0ef9b34a6dd9ebbf8967037caef57256-128048-700_700.jpg si este exact ca acesta.

Singura eticheta pe care o am la el, este undeva in lateral si sunt doar niste coduri, postez o poza facuta la el, poate primesc un ajutor.

Si ca fapt divers, ceea ce vreau sa fac, este sa ii adaug un line-in auxiliar, caci el nu a venit cu asa ceva si...cine mai foloseste cd-uri in ziua de azi:))? Asa ca vreau sa vad pin-out'ul la mufa care conecteaza player-ul cd la pcb-ul principal al radio-cd-ului, pe scurt anulez cd-ul si il pacalesc ca el citeste un cd, si imi reda pe ce ii intra lui pe aux-ul ce il pun eu...sunt expert la explicatii, asa'i ? :))

http://i.imgur.com/wXykrkh.jpg

Si trebuie sa recunosc, arata el cum arata, dar intrece la claritatea sunetului orice player pe care il cunosc...blaupunkt ramane blaupunkt.

Deci, cunoaste cineva modelul sau ma poate ajuta cu o schema ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• leoncris

1

• stefan94stefan

1

• vili_topor

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Te complici prea mult mai bine cumperi un alt player tot Blaupunkt ce poate reda si de pe stick unul de generatie mai noua si gata sau folosesti un modulator FM .

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Poate imi place sa ma complic, ca de stricat nu imi pare rau daca o fac.

Deci modelul il sti, mi-l poti zice si mie ? Schema dau eu de ea

Link spre comentariu

Nu stiu schema dar pot sa-ti spun cum am facut eu le o combina muzicala careia nu-i mai functiona unitatea CD. De regula unitatea CD are pe placuta cu capul de citire si un preamplficator care duce semnalul in amplificator. Am taiat firele ce veneau din placa de la laser si capetele care duceau la amplificator le-am conectat la o mufa mama pt jack 3,5. Cand comut pe CD imi afiseaza NO CD si reda ceea ce primeste prin mufa. Sper ca la tine sa fie la fel de simplu.

Si am modificat si un Radio casetofon auto Philips din dotarea Solenza. M-am legat pe intrarea in integrat.

Editat de vili_topor
Link spre comentariu

O sa incerc asa, difera de ce ai zis tu, dar ma bazez pe alta chestie, m-am legat cu ele pe niste trasee pe care scrie GND L si R, dar se aude si melodia ce ruleaza pe cd, asa ca o sa folosesc alt cd, si pe deasupra, nu e acelasi claritate, si se aude mai incet. o sa vad ce este de facut. totusi o schema sau un model m-ar ajuta mai mult, chiar nu exista asa ceva?, sa stiu cum sa lucrez cu el, si poate ii mai aduc niste imbunatatiri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări