Vizitator Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 vreu si eu cea mai simpla scema posibila cu 1 tda7294sau cu un tda 7293!!!linkuri!! vreau si eu ca sami fac un amplif cat mai simplu Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 nu garantez ca scot mai mult de 70W reali nu rms(root mean square)ne explici ce sunt aia watti reali? Link spre comentariu
v3l0 Postat Iulie 16, 2005 Partajează Postat Iulie 16, 2005 Datasheet-ul contine un PCb la scara 1:1.Multi listeaza datasheetul cu optiunea "scale to fit the page" activata, ceea ce este o mare greseala si strica toata distractia. Link spre comentariu
Vizitator smart Postat August 17, 2005 Partajează Postat August 17, 2005 Care shtie sa faca o statie cu un tda7294 sa aiba 8 ohmi fara distorsionari 60 W 50 W 100W cat o iesi numai sa naibe distorsionari o CUMPAR ma gasiti la [email protected] Link spre comentariu
ICEMAN Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 sal te pot ajuta eu iordache_ice este ID-ul meu de messma vei gasi mai rar in urmatoarea saptamana ca sunt ocupat dar cauta-ma daca vrei si te voi ajuta Link spre comentariu
Vizitator smart Postat August 18, 2005 Partajează Postat August 18, 2005 ms mult asept sa vb :wink: Link spre comentariu
EPSICOM Postat August 25, 2005 Partajează Postat August 25, 2005 Problema are o rezolvare sigura: Proiectarea circuitului. Nu este o gluma. Fabricantul recomanda in datasheet si circuitul in varianta simpla sau punte. Realizat OK 7294 ramane RECE. Este un produs excelent. In max doua zile ii ridicam fisa pe http://www.epsicom.com/kit2.php . Daca doriti numai circuitul, este gata realizat in ambele variante si va sta la dispozitie. Link spre comentariu
Vizitator mishu2009 Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 salut Murcielad imi trimiti si mie te rog frumos schema de legare in paralel pentru tda 7294. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum