Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA7294 in paralel?

moska2003

Postări Recomandate

Am citit undeva pe forum zilele trecute ceva de tda-uri7294 in paralel legete obtinand astfel puteri mai mari decat in punte. Vreau si eu o schema de acest gen.Fac rost de astfel de tda-uri cu 100mii bucata si n-am ce face cu ele,la tot pun in punte si nu obtin mai mult de100W reali.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

10

• v3l0

9

• ICEMAN

5

• moska2003

4

Top autori în acest subiect

Pai nu prea stiu ce putere am, transformaturul e de 350W cu punte de 400V 15A +condensatoare de 9400uF(4de 4700 cate 2 in paralel),dar intrebarea mea era alta cum se leaga in paralel amplificatoarele cu TDA7294 ca de legarea in punte am tot auzit.

Link spre comentariu
Vizitator Bytzu

ma cam intereseaza si pe mine tda urile tale cu 100k si de asemenea si schemaYo tot incerc sa pun pe un autobuz unul in punte ca amplif pt sub si nu prea reusesc , mai ales la partea cu alimentarea:toti mi-au zis ca sa iau sursa de tens in comutatieDati pls idei ca daca iese bine o sa vedeti un 102 galben cu tablele cazute pe el :)

Link spre comentariu

http://www.audiobuilder.biz/TITLE3/2Amp ... JL-1/4.PDF

Mai sus este schema cu TDA7294 in paralel 4buc ! Trebuie specificat ca iti trebuie buffer pe intrare datorita micsorarii impedantei de intrare odata ce pui mai multe TDA-uri .... rezistentele din feedback si intrare de precizie 1% .... si cred ca atat ... aaa si trebuie ca toate cipurile sa fie pe acelasi radiator si sa aibe aceeasi temperatura ... asta nu mai inteleg de ce ? :?

Link spre comentariu

nici eu nu am reusit sa inteleg exact de ce se vrea acel echilibru termic, dar poate influenteaza sunetul prin prisma modificarii proprietatilor componentei odata cu temperatura....si nu cred ca vrei componente diferite legate in bridge sau paralel, nu :?: :!: :?:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări