Vizitator andreipopa Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Salutare, cum se leaga trei surse de curent continuu, cu parametrii diferiti: - in serie - in paralel - sau oricum Eu cred ca in serie ..... Multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Detaliaza asa e greu de spus ce vrei sa faci.Sunt surse de curent constant sau ce surse? daca ai zis curent. Link spre comentariu
Vizitator andreipopa Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Salut , asa este o intrebare dintr-o problema la facultate.... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 In serie nu se strica nimic aia e clar dar mie intrebarea mi se pare aiurea rau asa cum e scoala la noi.In paralel nu ai cum sa legi o sursa de 5V cu una de 12V de ex. Link spre comentariu
ratza Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Ei, nu! Aveam nişte colegi de serviciu care au reuşit (cu fumul de rigoare). Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Mari meseriasi au fost si aia daca au facut asta intentionat accidental am vazut multe si orice e posibil. Mie si intrebarea mi se pare aiurea .Daca e pusa la facultate vai si amar. Link spre comentariu
cirip Postat Iulie 5, 2014 Partajează Postat Iulie 5, 2014 (editat) Daca e sa luam enuntul exact asa cum a fost formulat, cele trei surse de curent se pot conecta numai in paralel. Daca in realitate este vorba de surse de tensiune, atunci nu se pot conecta decat in serie. Din pacate confuzia intre sursa de tensiune si cea de curent este foarte frecventa si trebuie clarificat daca intr-adevar asa este enuntul sau asta e ceea ce a inteles @andreipopa din enunt. Sau poate exact asta e spilul problemei, sa vada daca studentul a inteles diferenta. Editat Iulie 5, 2014 de cirip Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 5, 2014 Partajează Postat Iulie 5, 2014 De asta am intrebat si eu daca sunt surse de curent? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum