Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de un sfat

Vizitator alinezzou

Postări Recomandate

Vizitator alinezzou

Sal! Dati-mi si mie niste sugestii de incinte care ar merge pt JBL GTO 1502D...vreau sa fac un sub pt camera...si ma gandeam la o incinta bass reflex respectiv cea de 100 litri sugerata de producator...insa nu stiu inca cam care ar suna mai bine in camera : incinta inchisa sau bass reflex? De fapt as incerca si un bandpass...dar la bandpass as vrea si un plexiglass si nu se prea gaseste...:(...pun si o poza cu difu...ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Da-mi te rog si parametrii difuzorului...Mai bine da un link spre pagina producatorului ( nu prea am timp sa stau sa scotocesc entul..sper kintelegi ) ca o sa fac osimualre ca vreau sa verific ceva.

Link spre comentariu

Eu ti-as recomanda o incinta inchisa de 90 L.Daca nu-ti palce cumsuna, atunci o transformi inbassreflex, acordand-o la 35 Hz. Daca o s-o transformi intr-un bass reflex spune-mi ce diametru preferi la tuburi, ca sa-ti spun la ce lungime sa le tai.

Link spre comentariu
Vizitator alinezzou

ms Snake...sa vad cum iese...daca o voi face bass reflex in mod sigur voi folosi 2 tuburi bass reflex 103X144...yo zic ca va iesi se va auzi frumusel in camera...voi folosi la incinta PAL de 18mm, in interior burete cofrat...nu m-am hotarat ce filtru voi pune...as avea nevoie de unul activ probabil avand in vedere ca diful e de 300W RMS ...voi ce parere aveti? daca are careva un dif la fel sa-mi zica si mie cum suna :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări