Vizitator alinezzou Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Sal! Dati-mi si mie niste sugestii de incinte care ar merge pt JBL GTO 1502D...vreau sa fac un sub pt camera...si ma gandeam la o incinta bass reflex respectiv cea de 100 litri sugerata de producator...insa nu stiu inca cam care ar suna mai bine in camera : incinta inchisa sau bass reflex? De fapt as incerca si un bandpass...dar la bandpass as vrea si un plexiglass si nu se prea gaseste...:(...pun si o poza cu difu...ms Link spre comentariu
Vizitator s@73l!7 Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 fa cu incredere incinta BR recomandata de producator Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Da-mi te rog si parametrii difuzorului...Mai bine da un link spre pagina producatorului ( nu prea am timp sa stau sa scotocesc entul..sper kintelegi ) ca o sa fac osimualre ca vreau sa verific ceva. Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 ok ...uite site-ul producatorului....si am pus si pdf-ul cu parametrii: http://europe.jbl.com/car/products/prod ... ion=EUROPE Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 Eu ti-as recomanda o incinta inchisa de 90 L.Daca nu-ti palce cumsuna, atunci o transformi inbassreflex, acordand-o la 35 Hz. Daca o s-o transformi intr-un bass reflex spune-mi ce diametru preferi la tuburi, ca sa-ti spun la ce lungime sa le tai. Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 ms Snake...sa vad cum iese...daca o voi face bass reflex in mod sigur voi folosi 2 tuburi bass reflex 103X144...yo zic ca va iesi se va auzi frumusel in camera...voi folosi la incinta PAL de 18mm, in interior burete cofrat...nu m-am hotarat ce filtru voi pune...as avea nevoie de unul activ probabil avand in vedere ca diful e de 300W RMS ...voi ce parere aveti? daca are careva un dif la fel sa-mi zica si mie cum suna Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 Mai bine pui vatelina.Buretele cofrat e bun pt sateliti, pt subwoofere e aproape nefolositor.Mai intai iti recomand sa folosesti incinta inchisa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum