Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

anulare protectie OZ964GN

Postări Recomandate

buna seara.

care este modalitatea de anulare a protectiei?

am incercat sa-l "pacalesc" cu un led din pinul 4 la masa dar nu functioneaza.

exista alta modalitate sau am omis ceva?

multumesc anticipat.

Link spre comentariu

buna seara.

era arsa siguranta smd f1,cea din zona oz964g.

siguranta f2 de deasupra conectorului era ok.

cu led din pinul 4 la masa(polarizat direct) functioneaza fara o lampa deci se confirma cele spuse de colegi.

multumesc tuturor colegilor..

Editat de bobo
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salut.

Stie cineva cum se anuleaza protectia la acest invertor: VIT71037.50 LOGAH REV.1, metoda cu led la pinul 4 sau 10(OZ964SN) am incercat-o, dar fara rezultat, gasisem odata pe un forum ceva asemanator, unde anularea se facea prin deconectarea unor pinii la LM339, dar nu mai dau de acel forum.

Samsung LE37A557P2F

CI-urile de pe Invertor:

U1=LM339

U2=OZ964SN

U3=LM324

post-237484-0-71379300-1460643446_thumb.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ai 5V in pinul 5 ?

C8 , inlocuit ?

Tv-ul functioneaza perfect 3-4 ore dupa care invertorul intra inexplicabil in protectie, ramine doar sunet-ul, mentionez ca am verificat lampii, chopper-e, c-urile de pe invertor, sursa e ok......., si culmea e ca doar cu capacul(tv) pus face aceasta manifestare, fara capac nu se mai opreste. Dupa intrarea in protectie a invertor-ului ramine 5v la pin-ul 5(OZ964SN).

Link spre comentariu

A testat cineva schema de mai jos, pe invertoare, care in afara de OZ964 mai are si alte integrate?(LM339, LM324........etc). Zice ceva rusu-l aici "В LCD LG 32LK330-ZB Инвертор VIT71884.00 REV:2.LOGAH (OZ964 + LM339) победить не удалось, то работает, то нет, но удалось отключить защиту только одновременно по 4 и 10 ногам. По отдельности защита не блокировалась", dar din traducerea google nu poti pricepe nimic.

post-237484-0-32539000-1460653841_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări