tepy66 Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Am o tastatura tip multimedia si am o problema cu ea,fiul meu jucinduse intro seara la un joc pe calculator cu niste prieteni a rasturnat paharul cu suc pe ea,am desfacuto si am sters sucul din interior dar pe o anumita portiune sa sters si circuitul (precizez ca circuitul este facut pe o folie de plastic)asi vrea sa refac circuitul dar nu stiu ce solutie sa folosesc ,mam gindit ca ar fi vreo solutie de lipit care sa fie buna conducatoare de electricitate,sau daca exista o alta modalitate de a o repara va rog mult as vrea sa imi dati si alte idei.va multumesc mult Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Varianta! cumpara alta ! Link spre comentariu
tepy66 Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Varianta! cumpara alta !varianta asta o stiam eu am cerut ajutor sa o repar,oricum merci ptr idee Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 sau cauta de la o tastatura foita(tastatura aproape identica) Link spre comentariu
lulu07 Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 la doua le-am dat de baut :smt030 dar cum alcoolul dauneaza grav sanatatii....alta, 12ron buc. Link spre comentariu
alex mm Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 .. Nu stiu daca merita efortul , dar solutii ar fi ....de exemplu este o solutie, de reparat, rezistentele de dezaburire de la luneta spate masini , de genul bison kit , dar e mai scumpa decat 3 -4 tastaturi ! la un loc . :goodman: .Alta solutie, este refacerea traseelor cu pulbere de Cu-Ag amestecat in lac pt. vopsele metalizate, cu care se reface traseul, defect :naughty: ...spor la treaba ..... :smt006 Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 yo am reusit sa refac cateva trasee la o tastatura cu un fir subtire metalizat si lipit cu scotch in zona respectiva cu mare atentie dar este destul de antica metona si nesigura. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 21, 2006 Partajează Postat Decembrie 21, 2006 Compaq KB-9963. Versi pe ea ce vrei, cafea, bere, suc.Se spala la robinet sub jet de apa, se usuca cu foen-ul, si e noua.Costa vreo 60 RON, dar face. Am una de patru ani, butonata la greu, nu s-au sters tastele, nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum