Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebari iar si iar despre surse ATX

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator m.technik

Sa nu mai deschid alt topic o sa pun si eu o intrebare aici. Daca am o sursa pe care scrie ca imi da 15A la 12V, daca am un singur consumator ce necesita 15A va functiona cum trebuie sau cei 15A se impart in mod egal intre toate mufele alea de 12V?

Link spre comentariu
Vizitator m.technik

@Sandu ALex: nelamurirea mea era ca nu cumva , daca am de exemplu 4 mufe cu 12V, pe fiecare mufa sa am max 15A/4. Oricum nu ma asteptam ca in cazul in care am consumatori pe toate cele 4 mufe curentul maxim sa fie de 4 X 15A. @ shambala: ce consumator ar trebui sa ii pun? Un bec ar fi destul? Inca o intrebare: la o sursa ATX, cand incerc sa ii dau drumul (fac scurt intre verde si negru) pleaca pentru vreo 2 secunde si apoi se opreste. Care sa fie cauza? Este stricata sursa sau imi trebuie cate un consumator pentru fiecare tensiune (si pe 12, si pe 5 si pe 3.3 volti) ca sa functioneze constant ?

Link spre comentariu
Vizitator m.technik

Pai eu asa fac: mentin legatura intre verde si negru cat timp vreau sa functioneze sursa. Dar faza e ca, dupa 1-2 sec, chiar daca mai tin conectat, aia tot se opreste. Cred ca o fi vreun defect ceva.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Avand in vedere ca era un mare Sticky sus, de ce nu ati postat acolo intrebarile astea? Sau si mai bine puteati da search pentru ca s-a mai discutat de cateva ori... Nu credeti ca e destul un topic despre surse ATX? Care e si mort de ceva vreme, deci nu interveneati in nici o discutie aprinsa sa intrerupeti ceva important...Pacat...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări