homer Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Buna ziua. S-au ars ambele becuri verde si rosu la o friteuza de 2000W. Cu ce leduri as putea sa le inlocuisc de ce valoare ? Link spre comentariu
florentinTV Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 sigur sunt leduri? eu zic ca sunt beculete cu neon , ca cele de la fierul de calcat. ai desfacut fripteoza? sau ai presupus ca sau ars ? fripteoza mai incalzeste? beculetele le poti inlocui cu cele de la un fier de calcat sau intrerupatoarele de camera. Link spre comentariu
adam stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 le poti inlocui cu leduri colorate inseriate cu rezistente de 100ko Link spre comentariu
homer Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 (editat) sigur sunt leduri? eu zic ca sunt beculete cu neon , ca cele de la fierul de calcat. ai desfacut fripteoza? sau ai presupus ca sau ars ? fripteoza mai incalzeste? beculetele le poti inlocui cu cele de la un fier de calcat sau intrerupatoarele de camera. E friteuza nu fripteoza. le poti inlocui cu leduri colorate inseriate cu rezistente de 100ko Multumesc ambilor pentru raspunsuri. Am sa le inlocuiesc cred ca led + 100kO. Trebuie de putere 100kO sau e de ajuns 0.25 w ? Editat Iulie 3, 2014 de homer Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum