daktari Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 masina a spalat , sau dus rulmenti , schimbat rulmenti, acum numai se aprinde niciun led, dar in schimb releul k1 care ptr electropompa tacane intruna multumesc o zi buna Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Ai scos cumva mufele de la programator?E posibil sa fi montat ceva gresit. Link spre comentariu
daktari Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 colegu am mai scos mufele de la programatoare nu ai cum sa le bagi gresit doar daca fortezi fara motiv si nici atunci, deci fara aface ceva , am pus masina pe evacuare, pompa nu se rotea fara cod eroare, am dedus releul k1 dupa traseu Link spre comentariu
daktari Postat Iulie 2, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2014 nici o parere Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iulie 2, 2014 Partajează Postat Iulie 2, 2014 Pai daca inainte a mers si acum nu mai merge,atunci sigur ceva s-a intimplat,vreun fir rupt, vreun contact imperfect. Link spre comentariu
adam stefan Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 posibil lasind-o mai mult timp alimentata sa-si revina daca e asa schimba condesatorii de pe alimentare Link spre comentariu
Vizitator Octavus Postat Iunie 9, 2015 Partajează Postat Iunie 9, 2015 sau dus rulmenti , schimbat rulmenti, Imi poti spune te rog cotele rulmentilor daca ti le mai amintesti? Si eu trebuie sa ii schimb dar nu stiu exact dimensiunile ( 1 este spart nu il pot masura ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum