mircea65 Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Buna dimineata, acest tv. sasiu MC 49B a fost la mine acum o luna cu urmatorul defect-nu receptiona niciun program. Am refacut ceva contacte ce mi s-au parut imperfecte in jurul selectorului si totul a fost OK, pana ieri cand a venit cu acelasi defect. Tens. sunt corecte, 33v este przenta. Va rog un sfat. cu stima! Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Daca TOATE tensiunile sunt corecte si stabile , posibil tot ceva ... pene de contact , microfisuri ................... Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Poate contactele sunt in tuner eu as relipi si interiorul tunerului. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Schimbati tunerul ca se gaseste usor - sau unul recuperat de pe alt sasiu. Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 4, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2014 Buna dimineata, in selector pare a fi problema, dar e o inghesuiala acolo.... In tv este TAEW-G003D, ce pot monta in locul lui(parca am o placa 11ak36-a15 cu un selector bun), sau UV1316? Cu stima! Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Cu atentie si un varf subtire la letcon trebuie sa mearga.Am salvat cu gramada tunere relipind interiorul.Se poate lucra sub lupa sau microscop daca ai asa ceva. Link spre comentariu
mircea65 Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Am relipit selectorul-e ok, dar sa vedem pana cand-la mine a mers 2 zile. Doamne ajuta! multumesc pt. ajutor. cu stima! Link spre comentariu
peternan Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Va salut! Am montat un tuner UV 1316 pe acest sasiu si nu merge in UIF.Care poate fi cauza? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum