AlpHso Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Binevoieste careva sa-mi zica si mie ce impedanta au difuzoarele de la acest radio?: http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=385 Link spre comentariu
vergil Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) E o așa mare prb să le dzlipești cîte un fir și să le măsori ? Editat Iunie 30, 2014 de vergil Link spre comentariu
AlpHso Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 E o așa mare prb să le dzlipești cîte un fir și să le măsori ? Aceasta solutie nu este frezabila, radioul ce-l detin are amputate difuzoarele din pacate. Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) Binevoieste careva sa-mi zica si mie ce impedanta au difuzoarele de la acest radio?: http://www.proradioantic.ro/?x=item&id_p=385 Difuzoarele din RR SAKTA de tipul 5ГД-1 PP3 pentru joase si medii inferioare dar si cele pentru medii superioare + inalte 1ГД-9 sunt difuzoare excelente,dar cine le-a "amputat" ar fi trebuit sa stie ca sunt bune NUMAI in cutia (boxa) lor,mare pacat!! Difuzorul de joase are puterea de 5W , impedanta de 4 ohmi si banda de frecventa de 80Hz...10Khz(frecventa de rezonanta la 65Hz) si un SPL=96dB,cele de inalte au puterea de 1W si impedanta de 4ohmi.Cred ca o sa va fie cam greu sa gasiti astfel de difuzoare. " Широкополосник 5ГД-1 РРЗ Эффективный рабочий диапазон частот, Гц ...80 - 10000 Уровень характеристической чувствительности, Дб/Вт*м ...96 Неравномерность АЧХ, Дб ...14 Среднее стандартное звуковое давление, Па ...0,4 Номинальное электрическое сопротивление, Ом ...4 Частота основного резонанса, Гц ...65+-10 Габаритные размеры, мм ...260x180x108 Масса, г ...750 " Editat Iunie 30, 2014 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum