Vizitator stanciu89 Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Va salut electronistilor...va cer sfatul inca odata ...am un amplificator pioneer a 441 si as vrea sa stiu daca ii pot conecta un mixer are in spate urmatoarele mufe de intrare phono cd video/aux tuner tape copy tape 1 tape2 as vrea in ce fel pot conecta statia la mixer si in ce ordine conectez aparatura adica laptop mixer statie boxe ordinea lor ....si as vrea sa mai stiu daca am un microfon dinamic il conectez la mixer?sau mai am nevoie de ceva .. multumesc anticipat ! Link spre comentariu
George Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Da, ordinea e laptop, mixer, amplificator, boxe. Poti conecta un mixer la acel amplificator pe oricare din intrarile cd, tuner, aux, tape, toate aceste intrari au aceeasi sensibilitate de 150 mv / 33 kohmi. Sensibilitatea insa e destul de mare asa ca ai grija sa nu ridici prea mult nivelul volumului din mixer/laptop. Microfonul il conectezi la mixer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum