SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Am un circuit integrat I.P.R.S. Baneasa P120 (83.48) si nu am gasit date despre el in cataloagele IPRS pe care le am ?!... Cu stima Soldan. Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Circuitul integrat P120 este in capsula TO116 14 pini folosit la ceva de fosta Tehnoton ?!... Cu stima Soldan. Link spre comentariu
nationalistu Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Probabil TBA 120 ? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Buna seara,nu are cum sa fie TBA 120 am reusit de am facut o poza si se poate descarca de aici : http://www.postaonline.ro/ixxeb3cib1yl/Fotografii-0034.jpg.html cu stima Soldan. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 " folosit la ceva de fosta Tehnoton " - stiti ce era acel ... ceva ? Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Iulie 8, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2014 Tehnoton a produs si aparataj pentru telecomunicatii ?! omul de la care am luat circuitele a lucrat la fostul Tehnoton si printre CDB am gasit acest circuit integrat care am zis ca ii ceva mai special (pentru colectie).Cu stima Soldan. Link spre comentariu
klaxxon Postat Iulie 8, 2014 Partajează Postat Iulie 8, 2014 Circuitele IPRS din seria βP sînt circuite digitale programabile. De exemplu, βP14500 este un controlor logic ce conţine un ROM de 1K. βP111 este un divizor programabil de frecvenţă ce putea fi folosit pentru fabricarea de radioreceptoare cu scală digitală. Un exemplu de utilizare este dat în Tehnium 1/1992. βP120 ar putea fi de asemenea un divizor programabil de frecvenţă, dar n-am găsit nimic despre el βP14500.pdf βP111.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum