Vizitator sharkyx Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Probleme de conectare la net prin wi-fi.Specs: packard bell hera gl mh36Wi-fi adapter: Ralink RT-2790Windows 7 UltimateChestii incercate de mine: reset router RDS, am chemat baietii de la RDS si mi-au trecut routerul in white list si acum orice dispozitiv functioneaza/se conecteaza in afara de laptop."Windows cant connect to DIGI..."Am reinstalat driverii, am schimbat si sistemul de operare, m-am gandit ca poate in vista functioneaza, dar am aceeasi eroare.Am scos placuta din slotul mini pci-e si am curatat pinii cu alcool tehnic.Semnal full, vede si alte retele dar nu se conecteaza.Vreo comanda in cmd pentru test, stie cineva?Orice sfat dat din experienta e binevenit! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 nu cere codul ala de conectare? la cele de la romtelecom e scris pe spatele modemului. Link spre comentariu
Vizitator sharkyx Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 nu cere codul ala de conectare? la cele de la romtelecom e scris pe spatele modemului. ba da, cere si dupa ce il introduc imi spune ca nu poate sa se conecteze, apoi imi arata ceva optiuni inutile pt diagnostic, acolo imi arata ceva de router, dar pe telefon si pe alt laptop imi merge Link spre comentariu
morpheus05 Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Incearca o versiune live de linux: Mint sau Ubuntu si vezi daca iti merge. Driver-ul placii wireless il va folosi automat. Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 La alte routere te poti conecta? Link spre comentariu
Vizitator sharkyx Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 La alte routere te poti conecta? Merci.Am rezolvat.Trebuia introdus MAC-ul adaptorului wireless in router. Link spre comentariu
stmatei Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Am aceeasi problema cu un Acer, pe router de la Romtelecom. Poti sa detaliezi operatiunea de mai sus? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Routerele de la romtelecom mereu fac figuri. Am net de la ei la munca si se trezeste cate un laptop sa nu se conecteze si sa trebuiasca bagat pe fir. Incearca sa resetezi routerul. Daca nici asa nu merge, mai bine dai 30 lei si schimbi placa wifi din laptop decat sa iti bati capul. Cele de la intel si Atheros merg ok. Broadcom mai fac figuri. Link spre comentariu
stmatei Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Asa este, a mers fara probleme pana la un moment dat, cand nu s-a mai conectat pur si simplu, in timp ce un alt laptop mai vechi se conecteaza in continuare fara probleme, la fel si telefoanele. Nu am facut inainte de acest moment nici o modificare hard sau soft care ar putea justifica oarecum situatia. L-am resetat, am intrat in setarile lui, dar nimic. Ma gandesc la varianta de mai sus, multumesc de sugestie. Link spre comentariu
stmatei Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Am rezolvat problema, sa vedem cat tine : am resetat routerul si i-am refacut configuratia in meniul BASIC campurile WAN si WLAN. Am observat ca nu coincideau optiunile din lista SECURITY ( in router si pe laptop). Am setat WPA-PSK la ambele si acum merge. Nu mi-e clar insa cum naiba s-a intampat ca la un moment dat sa nu mai mearga, asa pur si simplu. Deocamdata merge. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iulie 22, 2014 Partajează Postat Iulie 22, 2014 Virus. Sau mai exista posibilitatea sa-si fi facut routerul un update de firmware "pe furis" si sa se fi modificat setarile cu softul nou. Link spre comentariu
stmatei Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 E bine de stiut si asta, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum