widoo Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 As putea cumva sa maresc viteza unui procesor Intel PII 200Mhz??Sursa o am de 200W. Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Nu, nu poti. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 de putut poţi, dar nu mare lucru... şi de unde mai scoţi ansamble radiator/ventilator pentru socket7, fabricate pentru temperaturi mai ridicate???mai sigur iei frumos un procesor, sau mai degrabă un sistem de bază cu proc la frecvenţa dorită (sistem de bază= placa de bază+procesor(şi cooler)+ram+placa video), şi-ai dres busuiocul... Link spre comentariu
widoo Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Mai am un PentiumIV, dar voiam sa stiu daca pot sa-i mai fac astuia ceva ,sa-i mai maresc viteza.Totusi ce ar trebuie sa fac sa-i maresc viteza , care este procesul pe care ar trebui sa-l urmez? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 renunţă!!!ai pentium 2, şi ăla a fost fabricat EXCLUSIV pentru Slot1!!!dacă găseşti ansamble 3-rd party de radiator+ventilator pentru Slot1, feel free...dar nu ai şanse, crede-mă... oricum, p2 a fost foarte puţin timp "the best" ca să apară subansamble pentru el care să nu fie fabricate de intel, şi, implicit să fie mai ieftine şi mai uşor de găsit...(când am vorbit de socket7 n-am fost atent c-ai scris Pentium II, nu Pentium...) Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Cresterea "vitezei" procesorului ( cel putin in cazul Intel P4) se face prin cresterea frecventei FSB , in anumite cazuri fiind necesara si cresterea Vcore . Este necesara si o racire adecvata a procesorului . Atentie:a) Aceasta crestere a frecventei FSB, in functie de configuratia placii de baza , poate genera si un stres suplimentar pentru alte componente . b) Aceste operatii pot genera functionare instabila si prezinta riscul defectarii unor componente ( procesorul in principal); Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 şi pentru un Slot 1 ce pun, ventilator de Slot A??? Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 şi pentru un Slot 1 ce pun, ventilator de Slot A???Chiar asa , exact de Slot A. Eventual cu 2 ventilatoare pe acelasi radiator. Exista si solutii extreme pentru PII , dar nu cred ca merita . Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 arată-mi şi mie cum bagi procul la loc, în slotul lui.cu ghidajele de fixare de pe placa de bază la locul lor, nu scoase!!! Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Nu e nici o problema . Ghidajele sunt pentru procesor nu pentru cooler.Daca vrei iti pun si o poza .Oricum ...aceasta discutie este offtopic Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 Nu vreau sa fiu rau, dar totusi...va chinuiti atata sa adaptati diverse chestii pentru imbunatatirea sistemului de racire pentru ce? Pentru un P2 la 200Mhz??? Cat de mult credeti ca il poate overcloca in conditii de stabilitate? Oare placa de baza stie sa faca asta? Si sa zicem ca merge....cat poate scoate? Eu zic ca 40 Mhz sunt extrem de multi...oare se simte diferenta? Oare se merita chinul? Nu te supara Widoo...dar tu te chinui sa maresti viteza unui procesor pe care eu il tin la breloc...nu se merita...las-o balta. Link spre comentariu
widoo Postat Decembrie 1, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2006 OK. Eu voiam sa stiu daca se poate face ceva. Oricum eram aproape sigur ca n-am ce sa scot dintr-un proc de 200mhz! Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Nu vreau sa fiu rau, dar totusi...va chinuiti atata sa adaptati diverse chestii pentru imbunatatirea sistemului de racire pentru ce? Pentru un P2 la 200Mhz??? Cat de mult credeti ca il poate overcloca in conditii de stabilitate? Oare placa de baza stie sa faca asta? Si sa zicem ca merge....cat poate scoate? Eu zic ca 40 Mhz sunt extrem de multi...oare se simte diferenta? Oare se merita chinul? Nu te supara Widoo...dar tu te chinui sa maresti viteza unui procesor pe care eu il tin la breloc...nu se merita...las-o balta.la vremea aia, 10-20-30-40 de megahertzi în plus se simţeau binişor!!!acum, nici măcar o diferenţă de 1 gigahertz nu se simte!! (de la 2 la 3 giga nu-ţi dai seama de plusul de performanţă, dar de la 1 la 2 (sau direct la 3) giga e altceva... lăsaţi benchmarkurile, alea sunt făcute "la fraiereală", cine sare cu banu' mai gros are invariabil scorurile mai bune... şi cine nu ştie de asta, pune cuminte botu'...) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum