Bela Daniel Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Care stie cum se leaga dracia asta ? Link spre comentariu
bibanu47 Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Ce s-a intamplat cu mufa sondei? N-o mai ai si vrei sa legi pe direct? Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Iunie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2014 am sonda noua si nu are mufa .Vreau sa o fac pe direct Link spre comentariu
madcox Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Firele de pe sonda: gri/maro - masaNegru - semnal catre EcuCele doua albe sunt preincalzitoarele sondeiFirele de pe masina cred ca le gasesti in manualul din topicul celalalt.Scuze ca intreb, dar cum s-a tras concluzia ca sonda este de vina?Citeste topicul asta si verifica sonda veche sa nu o schimbi degeaba: http://www.elforum.info/topic/91127-sonda-lambda-solenza/?do=findComment&comment=1005168 Link spre comentariu
madcox Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Si daca sonda noua este aftermarket este posibil sa ai probleme cu ea destul de repede sau sa indice destul de eronat de la inceput. Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 am garantie 2 ani la sonda .Injectia era in mare parte de vina. plus de asta am gasit si un boster sau cv de genu de 30 hp Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Remus parca e nu stiu sigur ala mia zapacit motoru . L-a, faramat de tot cu ala putei sa schimbi lejer treptele la 6200 rpm sti cum vine vorba drumu a a fost bun masina cerut si sa dus dq l-am desfacut de tot si din cauza ungeri insuficiente sau dus cuzineti de la palier si arborele :( maine ma duc sa il rectific si sa ii iau pisele necesare ( schimb tot supate ,semeringurile toate ,tacheti, tot) si nu stiu cum sa leg sonda daca poti fi mai explikit si sa imi spui si mie daca vrei cum trebuie sa le leg sa nu fac vro prostie :( Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Remus parca e nu stiu sigur ala mia zapacit motoru . L-am faramat de tot cu ala putei sa schimbi lejer treptele la 6200 rpm sti cum vine vorba drumu a a fost bun masina cerut si sa dus dq l-am desfacut de tot si din cauza ungeri insuficiente sau dus cuzineti de la palier si arborele :( maine ma duc sa il rectific si sa ii iau pisele necesare ( schimb tot supate ,semeringurile toate ,tacheti, tot) si nu stiu cum sa leg sonda daca poti fi mai explikit si sa imi spui si mie daca vrei cum trebuie sa le leg sa nu fac vro prostie :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum