gabiz_ro Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 In scurt timp o sa iau un proiector,nu prea performant,ceva mediu sper,un Benq MP610.Acum intrebarea ar fi cum pot viziona si programele tv pe el.As dori o solutie cat mai simpla.Stiu varianta cu semnal din tv sau semnal video dintr-un videorecorder dar nu prea ma incanta,alta varianta ar fi folosirea unui mini-tv,am vazut ceva modele pe la magazinele on-line pe net dar nu prea au iesiri ci doar intrari de semnal si ar mai fi o problema cu osd-ul ce nu cred ca va fi afisat.Alta varianta ar fi un tunertv extern dar deocamdata nu am avut niciunul asa ca nu prea stiu ce calitate a imaginii au.Ceva idei recomandari,sugestii ar fi binevenite. Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 varianta cu PC-ul si cu un TVtuner intern in pc restu numai stiu le-ai enumerat Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 proiectorul deja l-am luat.nu prea se vede bine de pe tunerul intern ce-l am,e un avertv go 007 plus ca are o intarziere mare la schimbarea programelor.Acum ma gandesc sa iau un dvd recorder sau un tuner extern aver TVBox 9.Chiar nu a fost nimeni in situatia mea sa-mi dea ceva sfaturi? Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 ce sa zic eu presupun ca ai TV-tuner naspa philisps ieftineala ca numai la alea merg nasol Apropo un TV tuner extern este mult mai scump decat unul intern si 2 la mana un tv tuner intern de calitate e pe la 3 milioane Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 dvd recorder recomandabil , sau digi tv si mai recomandabil, schimbi proigramele din receiver , sevad lacrima sau ambele si inregistrezi si filme sau meciuri pe dvd la calitate extra un philips sau un pye ( tot philips ) , care sa nu fie scump , dar prinde programe bine eu am philipsul de aici si sunt multumit http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=137 cineva vinde un pye mai ieftin , care e tot philips : http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php ... hlight=pye in rest vezi ce oferte mai sunt si pe unde sunt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum