Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programe tv la proiector- recomandari?

Postări Recomandate

In scurt timp o sa iau un proiector,nu prea performant,ceva mediu sper,un Benq MP610.Acum intrebarea ar fi cum pot viziona si programele tv pe el.As dori o solutie cat mai simpla.Stiu varianta cu semnal din tv sau semnal video dintr-un videorecorder dar nu prea ma incanta,alta varianta ar fi folosirea unui mini-tv,am vazut ceva modele pe la magazinele on-line pe net dar nu prea au iesiri ci doar intrari de semnal si ar mai fi o problema cu osd-ul ce nu cred ca va fi afisat.Alta varianta ar fi un tunertv extern dar deocamdata nu am avut niciunul asa ca nu prea stiu ce calitate a imaginii au.Ceva idei recomandari,sugestii ar fi binevenite.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

2

• Yo4You

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

proiectorul deja l-am luat.nu prea se vede bine de pe tunerul intern ce-l am,e un avertv go 007 plus ca are o intarziere mare la schimbarea programelor.Acum ma gandesc sa iau un dvd recorder sau un tuner extern aver TVBox 9.Chiar nu a fost nimeni in situatia mea sa-mi dea ceva sfaturi?

Link spre comentariu

ce sa zic eu presupun ca ai TV-tuner naspa philisps ieftineala ca numai la alea merg nasol Apropo un TV tuner extern este mult mai scump decat unul intern si 2 la mana un tv tuner intern de calitate e pe la 3 milioane

Link spre comentariu

dvd recorder recomandabil , sau digi tv si mai recomandabil, schimbi proigramele din receiver , sevad lacrima

sau ambele si inregistrezi si filme sau meciuri pe dvd la calitate extra

un philips sau un pye ( tot philips ) , care sa nu fie scump , dar prinde programe bine

eu am philipsul de aici si sunt multumit

http://schemetv.ro/?p=productsMore&iProduct=137

cineva vinde un pye mai ieftin , care e tot philips :

http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php ... hlight=pye

in rest vezi ce oferte mai sunt si pe unde sunt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări