ph3e4r Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 http://www.gizmowatch.com/entry/the-big ... ever-made/ Stie cineva povestea lu asta? Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 mda...am mai vazut fotografia asta.....si am vazut si altele mai mari...desi nu-mi aduc aminte pe unde le-am vazut...ce ti se pare asa de imposibil? tu nu vezi cata animala de electromagnet are?P.S. ai auzit de MTX? nu-si permite nimeni sa faca reclama degeaba. or fi doi dintre inginerii de la MTX Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 MTX e oktocmai am instalat 2 buc intr-un golf 3 :smt003 powered by ground zero :supz: Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 wow nexxus...ce s-a intamplat? cum de zici ca ceva e OK? de regula daca nu e HP nu e bun...o fi vre-o sarbatoare ceva.... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Sa nu cumva sa incepeti cearta! :axe: E treaba lui nexus ce considera el bun si ce nu.Daca nu iti convine ce posteaza el pe foum esti liber sa il critici atata timp cat nu esti offtopic.REmarci de genul asta nu vad ce rost au. Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 totusi la 180db ar putea fi folosit ca si arma sonica :partyman: si ca sal pui in functiune iti trebe si un reactor nuclear :crazy: piglet nu se poate abtine sa nu comenteze ceva asa ampulea. Mai sunt si oameni de astia .. fara ei, n-ar fi lumea intreaga :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 @FIXVID cu toate ca unele lucruri ce la spune piglet par ciudate...la unele are intr-adevar dreptate...asa ca eu spun sa nu vorbim in nume de rau pe nimei... :smt001 Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 FIXVID....la cei 17 anishori ai tai...as spune sa te abtii la comentarii... si....Snake..nu vreau sa fiu rau, dar e pt prima data, cred, cand il aud pe Nexus ca altceva e bun....nu mi s-a parut o rautate.... :supz: P.S. da' ce repede m-ai "ginit"...stai linistit...nici nu era vorba de cearta...si oricum e tare diful....as fi vrut sa vad o poza a electromagnetului in sectiune....gasisem anul trecut o foto in care se vedeau cablurile de alim de la electromagnet.....si....cele de la aparatele de sudura sunt mici copii...sa vad daca o mai gasesc sa o postez Link spre comentariu
FIXVID Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 FIXVID....la cei 17 anishori ai tai...as spune sa te abtii la comentarii... si....Snake..nu vreau sa fiu rau, dar e pt prima data, cred, cand il aud pe Nexus ca altceva e bun....nu mi s-a parut o rautate....tu crezi ca ai oprit timpul si am ramas tot la 17 ani ? :smt005si ce-i daca am 17 ani cat crezi tu? n-am dreptul la cuvant sau ce? :axe: iti sugerez sa citesti cu atentie mai mare posturile lui nexus :yawinkle: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 @piglet nu am nimic cu tine...sincer si mie mi se pare ciudat postul lui nex ( in acleasi sens cu postul tau ) deci eu nu m-am referit la o rautate :smt006 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 ce anume vi se pare ciudat in post-ul meu? :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum