Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Biggest sub-woofer? sau vrajeala?

ph3e4r

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• piglett

3

• Mircea Bartic

2

• radue

2

• FIXVID

2

Top autori în acest subiect

mda...am mai vazut fotografia asta.....si am vazut si altele mai mari...desi nu-mi aduc aminte pe unde le-am vazut...ce ti se pare asa de imposibil? tu nu vezi cata animala de electromagnet are?P.S. ai auzit de MTX? nu-si permite nimeni sa faca reclama degeaba. or fi doi dintre inginerii de la MTX

Link spre comentariu

Sa nu cumva sa incepeti cearta! :axe: E treaba lui nexus ce considera el bun si ce nu.Daca nu iti convine ce posteaza el pe foum esti liber sa il critici atata timp cat nu esti offtopic.REmarci de genul asta nu vad ce rost au.

Link spre comentariu

totusi la 180db ar putea fi folosit ca si arma sonica :partyman: si ca sal pui in functiune iti trebe si un reactor nuclear :crazy: piglet nu se poate abtine sa nu comenteze ceva asa ampulea. Mai sunt si oameni de astia .. fara ei, n-ar fi lumea intreaga :smt006

Link spre comentariu

FIXVID....la cei 17 anishori ai tai...as spune sa te abtii la comentarii...

si....Snake..nu vreau sa fiu rau, dar e pt prima data, cred, cand il aud pe Nexus ca altceva e bun....nu mi s-a parut o rautate.... :supz:

P.S. da' ce repede m-ai "ginit"...stai linistit...nici nu era vorba de cearta...si oricum e tare diful....as fi vrut sa vad o poza a electromagnetului in sectiune....gasisem anul trecut o foto in care se vedeau cablurile de alim de la electromagnet.....si....cele de la aparatele de sudura sunt mici copii...sa vad daca o mai gasesc sa o postez

Link spre comentariu

FIXVID....la cei 17 anishori ai tai...as spune sa te abtii la comentarii... si....Snake..nu vreau sa fiu rau, dar e pt prima data, cred, cand il aud pe Nexus ca altceva e bun....nu mi s-a parut o rautate....

tu crezi ca ai oprit timpul si am ramas tot la 17 ani ? :smt005si ce-i daca am 17 ani cat crezi tu? n-am dreptul la cuvant sau ce? :axe: iti sugerez sa citesti cu atentie mai mare posturile lui nexus :yawinkle:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări