Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce tranzistoare vintage detineti?

Vizitator overseas

Postări Recomandate

Componentele provin de la fosta Fabrica de Memorii Timisoara.Urmau sa fie aruncate la gunoi dar am reusit sa

salvez cateva sute de tranzistori,circuite integrate, semireglabili si cateva aparate de masura si calculatoare .

0 mica parte din ele in poze.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator overseas

Interesante toate componentele prezentate.

Felicitari!

Mi-au atras atentia si tranzistori foarte rari KP303 cu efect de camp ( canal N).

:ewryt45w

Link spre comentariu

De departe cele mai tari piese mi se par multiturii dubli, ar ieşi nişte punţi Wien cu ei...

..................

Am avut cîţiva 2SB75 din 1966, i-am dat unui amic să-şi facă un preu de tonuri ptr un amplif cu trz cu germaniui.

Link spre comentariu

Potentiometrii aia multitura Spectrol sunt o comoara...oare o fi fost cineva atat de dement incat sa arunce la gunoi asa ceva?! Iar semiconductorii aceia contin aur, chiar si defecte astfel de piese au valoare economica, nemaivorbind de valoare muzeala.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

În mod normal KP303 se gasesc pe toate drumurile. Acestia din '77 însa s-ar putea sa fi fost mai atent realizati si selectionati.

Va rog sa remarcati ce comori s-au gasit în tara pe vremea aceea.

Pamfile, m-ai facut sa pacatuiesc: Te invidiez!

Link spre comentariu
Vizitator overseas

Un tranzistor Mullard ASY77 (1969) PNP germanium alloy transistor intended as AF amplifier / driver / switch.

Posted Image

Si unul produs de alta firma:

Posted Image

Editat de overseas
Link spre comentariu

Posted Image

Posted Image

Posted Image

1T403J cu radiator de racire

1T313B ,tranzistori URSS cu dedicatie militara, ambele cu Ge

Posted Image

Siliciu ,2T301D si ceva diode D106A

Posted Image

P217

Editat de romicap
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări