Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce tranzistoare vintage detineti?

Vizitator overseas

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

2SA102 MATSUSHITA

Posted Image

Buna seara,

Va rog sa-mi vindeti si mie un 2SA102, eventual cu factorul beta ceva mai mare (in caz ca aveti mai multe si puteti sorta)

Cu acest tip de tranzistor am realizat primul meu radio cu un tranzistor si detectie cu dublare de tensiune dupa o schema din TEHNIUM.

La casa pionierilor din sectorul 4 Bucuresti, Domnul profesor Smarandescu, de la cercul de radio mi-a sortat un astfel de tranzistor cu factorul de apmlificare beta cam de 120 si curentul de zgomot minim. Astfel am reusit sa construiesc primul meu radio.

Daca obtin tranzistorlul de la dvs voi realiza peste ani acelasi radiou. :multumesc

Multumesc anticipat

Cu stima,

Editat de AFCtin
Link spre comentariu

2SA102 sau un tranzistor echivalent...EFT323 :ewryt45w

Buna seara,

Inseamna ca nu am retinut exact codul. Tranzistorul folosit in primul meu radiou trebuia sa fie de inalta frecventa echivalent cu EFT 317 sau PI 401 (sper ca nu gresesc). Probabil "japonezul" de la casa pionierilor era 2SA101?.

Cu stima,

Editat de AFCtin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări