cearda Postat Iunie 25, 2014 Partajează Postat Iunie 25, 2014 Se poate pune in loc de o siguranta termica:0,5A 150 grade 250volt sarma? Daca da, cat de groasa sa fie sarma? Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 Pot pune o siguranta de:125° 2A 250v? Link spre comentariu
Mircel Postat Iunie 26, 2014 Partajează Postat Iunie 26, 2014 (editat) Pot pune o siguranta de:125° 2A 250v?NU!Cel mult sârmă de cupru de 0,2 mm diametru.În locul siguranţei pune un bec cu incandescenţă de 40-60-100W la 230V (pe rând) şi vezi cât de mult se aprinde. Dacă filamentul celui de 40W abia se înroşeşte înseamnă că sarcina nu prezintă scurt. Totul depinde de ce sarcină ai. Editat Iunie 26, 2014 de Mircel Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2014 NU!Cel mult sârmă de cupru de 0,2 mm diametru.În locul siguranţei pune un bec cu incandescenţă de 40-60-100W la 230V (pe rând) şi vezi cât de mult se aprinde. Dacă filamentul celui de 40W abia se înroşeşte înseamnă că sarcina nu prezintă scurt. Totul depinde de ce sarcină ai. Ce sa fac cu becul siguranta care trebuie inlocuita este lipita pe un chopper. Eu asta am intrebat (pot sa inlocuiesc o siguranta termica 0,5A 277v cu o sarma s-au cu alta mai slaba) Nu gasesc siguranta termica exact ca cea originala. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Mai bine spune exact in ce aparat e folosita sa vedem exact ce merge acolo. Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 Mai bine spune exact in ce aparat e folosita sa vedem exact ce merge acolo. Intr-un tv. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Siguranta termica este folosita in principiu pentru protejarea termina a unui anumit element, cand se depaseste o anumita temperatura aceasta intrerupe un circuit, ori inlocuind-o cu o sarma dispare si protectia aia termica, asta nu inseamna neaparat o catastrofa dar in anumite conditii poate fi important, este deci recomandabil sa se foloaseasca tot siguranta termica, la o temperatura cat mai apropiata celei originale ( dar nu peste ), curentul nu cred ca este batut in cuie. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Intr-un tv. In ce Tv m-ai facut curios? Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2014 In ce Tv m-ai facut curios? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Intrebarea care se pune este: de ce s-a ars siguranta originala ? Trebuie eliminata cauza ce a dus la arderea ei. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Cer mult daca vreau sa vad o poza cu zona in tv unde e montata siguranta asta si cu siguranta?Nu de alta dar am o banuiala. Link spre comentariu
cearda Postat Iunie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2014 Cer mult daca vreau sa vad o poza cu zona in tv unde e montata siguranta asta si cu siguranta?Nu de alta dar am o banuiala. Siguranta este montata sub banda de culoare neagra de la chopper. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum