Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 4048

Postări Recomandate

Daca zici ca nu scoate suficient bas (numai sa nu exagerezi cu el), si daca ambele amplifuri au fost atacate cu acelasi preu de ton, atunci inseamna ca cond. de pe intrare in STK sint prea mici. Daca sint de 0,47... 2,2uF pune-i de 10uF si va creste si raspunsul la joase. Atentie ca asta va insemna si putere mai mare la iesire, deci nu-l mai chinui cu 2 Ohmi, oricum el e facut ptr. 8 Ohmi.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

zilele trecute am cautat cate ceva prin vechiturile de acas si ia te uite ce imi zambeste dintrun coltisor... :da vechiul meu STK4048II... si in imensa mea intelepciune mam gandit ce as putea face cu el... :nas: dupa cateve secunde de overclock-in si racire intensiva mia iesit ceva... :freaza: un woofer activ cu frumosul meu STK...problema ca nu am un tref pe mesura... :cry: deci acela trebe procurat... in fine voi incerca si ii dezvolt tot potenitalul (puterea)...adica il voi alimenta la +/- 60Vcc... :freaza:

Link spre comentariu

Uite aici:

http://tinypic.com/view.php?pic=10z4b52&s=4

http://tinypic.com/view.php?pic=2rylwnq&s=4

Talpa trebuie sa fie din dural nu Al, codul neglijent, fara litere si cifre aliniate riguros, cu vopsea neagra sau neagra-verzuie. Cind te uiti la picioare, prin cite 2 fante libere din stg. si dr. celor ocupate de picioare, trebuie sa vezi pictat cu maro si verde inchis cablajul. Daca se vede ceva verde praz, e jale.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări