Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce boxe ai nevoie ca sa ti party-uri Drum n Base???mai speci

Solim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

17

• LUCI

6

• radue

6

• Mircea Bartic

2

Top autori în acest subiect

Eu nu as da pe ele ata.Inceraca la o fima ca vad ca nu esti foare initiat in domeniu(nu o zic din rautate dimptriva).Incerca la Vasile sau la DNA cred ca te vor putea ajuta.Le spui ce ai nevoie si in functie de buget vor gasi o solutie/

Link spre comentariu

mersi oricum,da asai,nu sunt foarte bine initiat in domeniu,dar vreau sa fiu,pentru ca imi plac boxele,sunetu,bineinteles,ala clar,ii urasc pe aia care le baraie boxele si nu au nici o treaba,dipotriva ei dau si mai tare:),vreau sa ma apuc de un curs,si sa recunoastem,fiecare dintre voi a fost asa,nimeni nu so nascut invatat :) ms

Link spre comentariu

Solim trebuie sa te gandesti de la inceput ce sistem ai nevoie, apoi sa incepi sa-ti achizitionezi componentele.nu trebuie toate deodata, dar nici sa le schimbi tot la 2 sonorizari nu e o rezolvare..

Link spre comentariu

mai oameni buni, voi de ce nu folositi limitatoare pe puteri? sau compresoare? cand sunteti acasa le puteti dezactiva ....pt ca le cunoasteti limitele( or do ya?), iar cand le imprumutati cuplati limitatoarele la ce putere vreti voi.....iar respectivii cu manelele la maxim nu vor putea depasi limita nici sa stea in cap....si va pastrati si boxele intacte...

Link spre comentariu

piggletcu toate compresoarele si limitterele de pe lume , poti arde boxele daca vrei cu adevarat :weedman: hai sa fim seriosi, toate sculele omului nu fac cat un compresor behringer... :rock:

Link spre comentariu

Ti-ar trebui 2 sateliti, 2 subwoofere, 2 statii: una pt sateliti, una pt subwoofere, si un crossover...Conteaza si locul unde ti tu chefurile. Daca le ti in camere/sali atunci ai fi foarte multumit cu boxe cu care sa scoti 120 dB la puterea rms...in aer liber ai nevoie de minim 125 dB ca sa sune bine...adica sa sune tare...Important: statiile sa aiba led rosu cand treci de 0.5 % distorsiuni...ca daca mai treci mult te risti sa-ti arzi inaltele...si nu in ultimul rand protectie pe inalte ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări