Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce boxe ai nevoie ca sa ti party-uri Drum n Base???mai speci

Solim

Postări Recomandate

Ce boxe ai nevoie ca sa ti party-uri Drum n Base???mai speciale? sau cum,asa au zis altii.Sunt curios,cine stie?Pentru ca eu am tinut si a doua zi imi baraia basu la vlom incet,cica nu stiu cum sa deplasat de pe calota... si miam si ars o inalta.....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

17

• LUCI

6

• radue

6

• Mircea Bartic

2

Top autori în acest subiect

Filtrele is SAL-uri,mi lea recomandat unu care mai stie despre sunet,acuma de na,pana in 600 mii buc,k nu aveam atunci,mixeru e MAX stai ca pun si poza,dar vreau sa spun ca le am de un an si nam avut probleme deloc,si ma cam ocup cu chefuri si dinastea,dar am tinut drum n base si tiam "am patit-o".Deci, se poate zice ca drum n base'ul asta e mai figurant ? Acuma normal ca dc as avea scule profesionale nu crek as avea treaba,dar totusi,pana acum nu am avut probleme.

Link spre comentariu

Daca vrei sa ti chefuri de drum-n-base iti trebuie scule destul de bune...Dar cel mai important iti trebuie ampuri bune si foarte bune...ina cest caz sculele nu trebuie sa fie de caltitate asemanatoare cu ampul, ci pot sa fie si de calitate medie.Spune ce buget ai si poate iti dam ceva solutii ( asta in cazul in care vrei sa iti faci sistem nou )...

Link spre comentariu

Pai daca mias vinde sculele,dar nu alea din poza, dupa cum calculez eu,as face vreo 18 mil,asa ceva.boxele astea le tin pentru ca stiu ce pot,is foarte multumit de ele,scot destul de bine,dar as vrea un amplif(sa duca boxe si mai mari ca astea)si eventual 2 incinte ac.(aia mai incolo nu neaparat acuma,ca nu am discoteca:))) Cam ce imi sugerezi?

Link spre comentariu

filtrele sal taie inaltele prea jos,ele sunt concepute pt home use(strict la puteri relativ mici).Supertwiterele din seria DP respectiv DP35,DP80,DP120 sunt capabile sa faca fata puterilor mari si sa asigure o presiune acustica destul de mare dar nu sunt drivere,nu merg taiate prea jos.Nu prea merg taiate sub 4000-4500.Eu am pus un Dp35 cu un HP-15S si este taiat de un filtru SAL la 3300 de HZ si merge cu un ipa400 deci cam 200-250W in 8 ohm si mam mirat ca merge la puterea asta taiat asa jos cu filtru cu panta de 12 db pe octava.Deci daca nu dai distorsiunio merg inaltele alea bine si in aplicati pro.Mai ales la pretul lor.

Link spre comentariu

Nu tin partyuri numai de drum n base,am tinut 2 pana acuma,restu chefuri normale,dar a 2 a zi dupa amandoua chefuri drum n base baraia basu la stage line la volum incet,deci alea 2 stage line le tin,ce as vrea sami iau e amplif si alte boxe pe langa,tiam zis 2 incint si mai incolo boxe si mai mari,.... :yawinkle:

Link spre comentariu

parerea mea e ca fara un sistem sateliti + basi, nu ai ce cauta acolo, amplificare, crossower bun.Am facut sonorizari in care veneau dj la party-uri de goa, dnb, psy etc si muzica aia, iti forjeaza sculele la maxim.Stiti ce frumos te asculta un dj din ala care ii rupt de beat si drogat si nu intelege ca nu mai trebuie sa tina sculele in rosu si la prima palma si o amenintare scurta, se trezeste si mai sus de 2 leduri portocalii, nu da :smt003

Link spre comentariu

Luci,ce vrei sa zici asa in mare,pt ca nu ma prea pricep la termeni dinaia,asa imi place sunetu ,imi plac boxele,dar in mare parte pentru mine parca ai vorbit in chineza.nu ai putea sami spui te rog asa sa inteleg si eu,ai zis ca ar suna fain inaltele,cum adica?

Link spre comentariu

ADIcrf,pt dnb e putin cu ce scule am mers,da nu te supara,pt 700 mii,nici nu puteai duce mai mult,bine,oricum nici nu aveam,si asai iti forteaza sculele frate,iesea o caldura din mixeru ala,au frate :supz:

Link spre comentariu

Inalte SAL,sau P.audio,eminence sau orice firma ar fi ele daca sunt folosite prost ajung la un loc(adica la gunoi arse).Trebuie facut un sitem bun din cap in coada,tinand contca pergi la sonorizari nu iti permiti sa ai scule prost concepute si sa schimbi componete toata ziua.Probleme sunt mult mai complexe.Daca vrei solutii mai ieftine dacat la un magazin mai insista pe forum da mai multe detalii despre modelul difuzoarelor,etc.Dar cred c afara niste investiti nu scapi daca vrei sa rami in brand.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări