Vizitator VjS Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Sunt curios cat de imposibil este sa conectez un touch screen panel prin USB (sau PS2) la PC si sa primesc date generice de la dispozitiv.Am cautat o zi intreaga pe Google dar nu am reusit sa gasesc un sir, cap coada, de informatii care sa ma ajute sa construiesc un asa sistem. In mare, ce am inteles, e ca pot cumpara un kit (click (ebay)) touch screen panel + microcontroller si sa scriu un pic de C cod care sa imi trimita coordinatele atunci cand se intampla vreun eveniment. Intrebarea e, imi ajunge kitul respectiv + codul C pentru a avea un touch panel bun de input in sistem? Si cum anume scriu codul C, pentru un microcontroller anume? (Nu vreau sa-l folosesc pe post de mouse, ci independent. Tot ce trebuie sa faca e sa pot folosi inputul primit de touch screen panel intr-o alta aplicatie scrisa tot de mine in C++ si/sau alte limbaje). Un raspuns de genul "Cumperi [touch screen panel] si [microcontroller], scrii codul [cod] in C, compilezi cu g++, rulezi codul si tot ce trebuie sa faci in aplicatia care foloseste acest input device e sa chemi functia getCoord() cand touchHappened() egal true" ar fi prea fain sa fie adevarat? Si daca se poate un multi-touch touch panel. Si pe Linux. Multumesc. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Se gasesc cu interfata USB gata facuta. Si cu drivere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum