kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 am dat sa instalez wind xp merge f greu. am pus un cdrom cu care instalam eu si mergea bine, am schimbat panglica la hdd, am schimbat procesorul era celeron la 2,26 si am pus un celeron 2,66 , memroia este de 1gb ddr2 800. la fel. placa este asrock p4i945gc. ce ma sfatuiti?? ms Link spre comentariu
Den Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Dureaza foarte mult cand instaleaza? De obicei hdd-ul este pe primul loc,urmeaza memoria daca primesti si blue screen. Se face inspectie vizuala dupa condensatori umflati sursa/placa de baza. Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) cred ca e ceva de la placa de baza. cand scot din priza si pun inapoi data la bios e din 2009. am masurat bateria si e buna. poate are biosul cv.sursa si placa baza nu are condesatori umflati. ms Editat Iunie 24, 2014 de kata_tel Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 am pus alta sursa. alt hard la fel. cred ca e dusa placa de baza ... Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 am pus mana pe radiatorul la south bridge controler si e fierbinte. cred ca de acolo e buba. windosul incarca cat incarca dupa care se blocheaza din cauza controlerului cred. ms Link spre comentariu
florin mulies Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 ori nu ati masurat bine bateria ori cu siguranta nu este buna. nu are cum sa nu tina biosul cu setarile facute de dvs daca e buna. daca ati schimbat hard, ram, unitate cd, panglici si sursa, iar candensatorii sunt buni, incercati si altceva, foarte simplu.. cd cu windows. probabil este scris la viteza mare pe care unitatea cd nu o poate citi la viteza scrisa sau cd este zgariat. Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 am incercat mai multe variante de windows. merge cat merge dupa care se blocheaza. cred ca de se incalzeste controlerul south bridge si de acolo e problema, Link spre comentariu
Den Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) Driverele pentru chipset le instalezi? Oricum e o minune ca mai functioneaza asrock pe 478,placile de baza de genul sunt destul de infecte.dar mai sunt si exceptii,depinde de exploatare,cat de bine sunt ventilate carcasele,etc.Ca e fierbinte chipsetul nu e relevant.. Sa inteleg ca ai luat un procesor mai mare in speranta ca il rezolvi.. Incearca si cu alti rami,daca ai de unde,sau mai scoti din ei daca ai mai multi..Verifica si temperatura la procesor! Cum se blocheaza? Da detalii mai multe. Editat Iunie 24, 2014 de Den Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Incearca si o instalare de pe stick. Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 (editat) temperatura procesor e 60 grade. am un sistem cu asrock p4i65gv are cipset fara radiator si nu se incalzeste deloc la acesta frige ca nu poti tine degetul pe el cred ca e dus.rami am pus in loc de pe alt sistem ddr2 la 533 si 667 dar nu merg. pe laca de baza are jumperii fsb pusi pe normal. Editat Iunie 24, 2014 de kata_tel Link spre comentariu
riderinblack Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 Daca frige chipsetul te poti gandi la alta placa de baza, cu banii reparatiei cumperi 2 pe socket 478.... Link spre comentariu
kata_tel Postat Iunie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2014 multumesc baieti. o sa caut alta placa.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum