Adrian_BBS Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Am si eu o intrebare.Am luat de curand un corector de ton cu joase,medii si inalte.Cum pot sa pun la amplificatorul meu si volum asta ca sa nu cumpar alt corector de ton care sa includa si volum.Cat costa daca exista, unde gasesc asa ceva, si niste poze cu asa ceva daca aveti. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Sigur exista, gasesti cam la orice magazin de piese electronice si se numeste potentiometru logaritmic, dublu(daca este folosit pentru o aplicatie stereo), preferabil de 100Kohmi. Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 uite "schema". sper ca stii care sunt pini unui potentiometru. Pentru stereo iti trebuie un potentiometru dublu de 50-100K, iar masa este comuna peste tot. Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Poate arata si asa... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Se muta la Accesorii audio Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 hmm.. bai oltene, nu mai posta in zece locuri..ti-am raspuns la http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=1 ... 5d2ac617f4 :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum