Vizitator ionutSIBIU Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Salutare vreau sa cumpar un sistem audio 5.1 genius 5005 defect,functioneaza doar basul, satelititii nu functioneaza toti 5,asa mi-a zis cel care il vinde.As vrea sa stiu cam cat m-ar costa sa repar acel sistem,sau daca merita reparat . Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 In principiu merita reparat costul e greu de spus.Important e sa nu fie macelarita placa. Link spre comentariu
Vizitator ionutSIBIU Postat Iunie 24, 2014 Partajează Postat Iunie 24, 2014 In principiu merita reparat costul e greu de spus.Important e sa nu fie macelarita placa. Mersi de informatie! la pretul de 50 de lei ma risc .Un prieten a avut tot asa o problema la un sistem 5.1,ii functiona doar basul ,iar inaltelele lau lasat ,la dus la reparat si cu 30 de lei la rezolvat Link spre comentariu
Vizitator Neagu Serafit Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 salut,am si eu un genius 5.1 5005 si s a ars placa de finale bass.gasesc sa o cumpar? de fapt e :sw-hf 5.1 5000 nu e 5005.scuze nu stiu care e diferenta Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 28, 2015 Partajează Postat Aprilie 28, 2015 De ce nu se repara? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum