deneinvins Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 În anul 2000 am găsit la un magazin de haine pentru preoți din IAȘI, un accesoriu de îmbrăcăminte dintr-o pînză foarte asemănătoare ca aspect și textură, cu pînzele de la radio. Prețul era cam mare, dar pentru recondiționarea unui radio, ce mai contează ! Este posibil să se găsească și în prezent la acest fel de magazine. Am schimbat pînza la radio Darclee 3, Select, Istria prin demontarea din casetă (carcasă) a panoului frontal, apoi remontarea pe poziție. La unele casete demontarea panoului frontal este anevoioasă, chiar imposibilă (fără a deteriora ornamentele). Se acordă atenție mărită la remontarea ornamentelor metalice de delimitare sau de la indicatorul optic de acord. Spor la treabă și succes ! Link spre comentariu
viopa Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 (editat) Ca sa intaresc cele spuse despre panza, voi pune o poza . Panza este de la un radio de la inceputul anilor 1950 si este spalata apoi calcata.Coltul este rupt caci am incercat sa o intind usor si s-a rupt . La Carmen 3 , modelul lung, au fost folosite mai multe modele de panza. Editat Noiembrie 23, 2016 de viopa Link spre comentariu
VEF Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Ce echivalenti are lampa ECL82 ? Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Rusoaica 6F3P . Link spre comentariu
deneinvins Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Echivalentă pin la pin și la filament este 6BM8 și 6F3P. Se pot încerca și variantele 6PL12 și 6TP6. Echivalentă pin la pin dar cu diferență de filament este PCL82, XCL82, LCL82, UCL82 și altele. Link spre comentariu
florinmar Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 salutare as dori si eu cateva POZE ALE SASIULUI carmen 3 a3 in special oscilatoru local miar mai trebui un trafo de fi al meu nu oscileaza deloc Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Buna seara, am dat din intamplare de acest topic si am incercat sa verific si eu un radioreceptor Carmen 3 S632A, bineinteles ca m-am lasat pagubas datorita faptului ca nu am lucrat niciodata cu tuburi. Daca cineva dintre colegi doreste cate ceva din aparat sau chiar tot aparatul , il voi da GRATIS; mentionez ca aparatul este complet si cred ca a avut cateva interventii cu foarte mult timp in urma;;; Cu respect Costel Cardoneanu Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 ceva poze Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 ceva foto https://postimg.org/image/bnnh6xlll/ https://postimg.org/image/9m8rphatj/ https://postimg.org/image/wa2hu8ew1/ Link spre comentariu
florinmar Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Salut mar interesa pe mine cum putem luat legatura Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Salut, aveti MP Link spre comentariu
deneinvins Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 @c-tin-cardoneanu@ daca mai este valabil anuntul cu radio Carmen, sunt interesat. Link spre comentariu
c-tin-cardoneanu Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Buna seara, din pacate userul "florinmar" m-a contactat mai devreme si i-am promis d-lui aparatul, va rog sa nu va suparati pe mine; Stima Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 20, 2017 Partajează Postat Martie 20, 2017 Buna seara, din pacate userul "florinmar" m-a contactat mai devreme si i-am promis d-lui aparatul, va rog sa nu va suparati pe mine; Stima multumesc pentru aparat a ajuns la mine in conditi bune acum lan restaurat deja mai am caseta so lacuiesc multumesc Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 10, 2018 Partajează Postat Iunie 10, 2018 Vă salut prieteni. Are oare cineva scanată scala de la un RR Carmen 3 S632A2(cel cu scala lungă, cu ochiul magic fixat pe panoul cu difuzorul!). Aş încerca o listare a pozei pe o folie transparentă autocolantă şi apoi lipirea pe alt suport(de plastic transparent). Mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum