Vizitator Victorash_00 Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 zicetzimi repede un atelier d`asta unde itzi taie ei PAL sau MDF (cu materialu lor) si sa fie ieftin si materialu si debitarea in sine ..... BUCURESTI !! orice cartier da de preferat aproape de berceni !!! si sa nu-mi zicetzi bricostore ala din pantelimon k am fost vineri si erau in criza de PAL oamenii :smt067 :smt068 :smt070 :smt075 :smt117 doooooh !! auzi vorba : "suntem in criza de PAL deocamdata da noi speram sa aducem " :axe: Link spre comentariu
MishuL Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Tocmai ma pregateam sa zic Du-te la Bricostore! :smt003 Cu materialu' tau nu te primeshte? Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 care material ??)) Link spre comentariu
exxu Postat Noiembrie 27, 2006 Partajează Postat Noiembrie 27, 2006 Daca o iei prin ferentari ajungi destul de repede in militari langa CORA, exact langa linia de tren; este o hala maricica.Foaia de Pal este cam 100RON iar debitarea ti-o fac gratuit cu conditia sa vii cu schita de acasa. Nu vand fractiuni; doar coala intreaga.Dar daca vorbesti cu baietii care fac debitarea, poate iti gasesc ceva placi din care sa-ti taie ce ai nevoie. Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Noiembrie 30, 2006 Partajează Postat Noiembrie 30, 2006 am fost la Mr.Bricolage si costa 1 610 000 foaia de PAL MELAMINAT alb si alte nuantze si 10 000 taietura deci nu va ducetzi acolooo ) cautatzi ateliere d`astea mici sau undeva unde credetzi voi k e ieftin ..eu mai caut in continuare.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum