Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rezistenta letcon rusesc

rhythmkim

Postări Recomandate

Problema: am un letcon rusesc, de 100W, la care mi s-a ars rezistenţa. Am încercat in zadar să o refac... este bobinată pe suport de mică, izolată tot cu mică, nu cred că o pot face "acasă".

Mi-e foarte util, nu l-aş da deoparte.

Ştie cineva dacă există aşa ceva de vînzare su dacă poate cineva să bobineze o astfel de rezistenţă? Vîrful ciocanului e gros, are cca 8 mm diametru, iar carcasa bobinei cca 14 mm.

post-212023-0-66907900-1403463954_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rhythmkim

3

• dorian 70

2

Top autori în acest subiect

Este prin bazar la Suceava un rus care aduce mai multe ghiduşii ruseşti, iar un letcon rusesc la 100-150W, din câte-mi amintesc, ar fi pe la vreo 20-30 lei (sper sa nu gresesc prea mult).

Link spre comentariu

Este prin bazar la Suceava un rus care aduce mai multe ghiduşii ruseşti, iar un letcon rusesc la 100-150W, din câte-mi amintesc, ar fi pe la vreo 20-30 lei (sper sa nu gresesc prea mult).

As da 20 lei pe unul nou, de 100 W, dar Suceava e cam departe...

Link spre comentariu

Cand mai trec prin bazar, daca vad rusu' (care probabil este ucrainean) ca nu e in fiecare zi acolo, il intreb de pret si daca iti convine iti trimit prin posta, se mai adauga cca 10 lei.

Eu am luat de la el toamna trecuta un letcon de 25W /220V si stiu ca avea si mai mari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări