rhythmkim Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Problema: am un letcon rusesc, de 100W, la care mi s-a ars rezistenţa. Am încercat in zadar să o refac... este bobinată pe suport de mică, izolată tot cu mică, nu cred că o pot face "acasă". Mi-e foarte util, nu l-aş da deoparte. Ştie cineva dacă există aşa ceva de vînzare su dacă poate cineva să bobineze o astfel de rezistenţă? Vîrful ciocanului e gros, are cca 8 mm diametru, iar carcasa bobinei cca 14 mm. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Este prin bazar la Suceava un rus care aduce mai multe ghiduşii ruseşti, iar un letcon rusesc la 100-150W, din câte-mi amintesc, ar fi pe la vreo 20-30 lei (sper sa nu gresesc prea mult). Link spre comentariu
rhythmkim Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Este prin bazar la Suceava un rus care aduce mai multe ghiduşii ruseşti, iar un letcon rusesc la 100-150W, din câte-mi amintesc, ar fi pe la vreo 20-30 lei (sper sa nu gresesc prea mult). As da 20 lei pe unul nou, de 100 W, dar Suceava e cam departe... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Cand mai trec prin bazar, daca vad rusu' (care probabil este ucrainean) ca nu e in fiecare zi acolo, il intreb de pret si daca iti convine iti trimit prin posta, se mai adauga cca 10 lei. Eu am luat de la el toamna trecuta un letcon de 25W /220V si stiu ca avea si mai mari. Link spre comentariu
rhythmkim Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 În regulă. Între timp, încerc să văd cum pot să-l repar pe al meu (?!?), dacă s-o potrivi vreo rezistenţă din comerţ. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum