allexx1968 Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 (editat) Buna Detin CD-playerul din titlu.Sunet excelent avand in vedere pretul unui asemenea aparat. A stat nefolosit cam 1 an,iar la repunere in functie am constat ca sare cate o pista.Cam una pe minut. Ar mai avea sanse sa functioneze corect,sau sa ma gandesc la alt aparat? Multumesc Spor Alex Editat Iunie 22, 2014 de allexx1968 Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Eu zic sa te gandesti la ... cleaning.http://elektrotanya.com/teac_pd155.pdf/download.html Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 un an stat degeaba egal praf cat cuprinde...deci de curatat lentila cu cd special pentru aceasta operatie....ideal ar fi de curatat si uns si mecanismul de culisare a lentilei....am patit si eu la fel cu diverse aparate si dupa o curatare si ungere cu ulei de mecanisme fine...functioneaza perfect spor si bafta Link spre comentariu
allexx1968 Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 Buna Multumesc pentru raspunsuri.Lentile am curatat multe,dar nu cred sa fie de la lentila.Citeste orice disc extrem de repede. Voi incepe cu curatarea metodica a mecanismului,ulei de mecanisme fine am o gramada,il folosesc si pentru deverse alte probleme(ventilatoare de calculator de exemplu).Nu stiu in ce stare este cureaua,sper sa nu trebuiasca schimbata. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
allexx1968 Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 Buna In sfarsit i-a venit randul.Dupa o curatare temeinica si o ungere(cu mare atentie),am pus aparatul in priza. S-a manifestat la fel,sarea piste.Am trecut la inlocuirea curelei(are una singura) si am observat alt fenomen.Facea pauze scurte.Cureaua cea noua are cu ceva mai mica in diametru fata de cea originala si am ajuns la concluzia ca am nevoie de una de acelasi diametru.Nu am gasit asa ca am pus un simplu elastic pentru legat pungi,bani,orice. Ei bine functioneaza perfect. Intrebarea este daca se mai gasesc pe undeva curele. Multumesc celor care m-au ajutat sa-i dau de cap. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum