Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STV9379FA echivalent

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

8

• dan-a2

2

• Adrian Gozar

2

• palcu ion

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mersi.Chiar aveam unul si l-am montat .Dar nu am deconectat tensiunea de 60v care imi vine suplimentar.Imaginea imi era defocalizata total cu acest integrat.Ramine miine sa fac  modificarea.Voi reveni cu amanunte.

Link spre comentariu

Salutare.Revin cu amanunte despre acest sasiu.Am comandat trei STV-uri si am tot aceeasi problema.Dupa schema care o detin eu am pentru tensiunea de 60v din pin 11 traf linii dioda D610(BA159),R603(0.47)C603 47/100V.Dar in acest sasiu R603 este de 47ohmi cu inel de ferita.Sunt doua moddele de sasiu?Tnsiunea o am de 26V in loc de 60v cit am pe schema.Se incinge  R603 si pe urma se opreste tv-ul.Din tensiunea de 60v se face si cea de 33v.Dioda de 33v (D601) este buna.Imaginea imi vine pentru circa 10-15 secunde buna si sunet la fel.Un sfat este  bine venit,poate a mai avut cineva defectul.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Intr-adevar au avut un lot bun, am cumparat saptamana trecuta un STV9379FA si a fost contrafacut. L-am spart si avea pastila de semiconductor de vreo 3 ori mai mica decat a celui original. Stiti cumva de unde as putea cumpara originale? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări