enjoy Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Ce fel de ochelari de protectie folositi in atelier, ce marca si daca este permis de unde sunt cumparati?Nu sunt multumit de cei pe care i-am avut pana acum: se zgarie rapid, aburesc, modifica vederea. Exista solutii de cumparat separat pentru antiaburire, nu stiu daca au vreun efect.De asemenea am vazut pe un site din romania 2 marci care se lauda cu lentila tratata antizgariere si antiaburire: Drager D8320 si 3M 8023 - buni?Descriere DRAGER X-pect art. D8320Caracteristici: Clasa optică: 1 (utilizare permanentă); Lentilă dintr-o bucată, curbată, oferă calitate optică perfectă pentru întreg câmpul vizual; Linie sportivă elegantă; Greutate redusă; Suport nazal; Confort optim pentru purtare îndelungată; Trataţi antizgâriere; Trataţi antiaburire; Filtru UVDescriere 3M TORA art. 8023 3MCaracteristici: lentilă asferică, cu protectoare laterale; Filtru UV; Greutate redusă: 22 g; Lentilă cu tratament antizgâriere şi antiaburire; Ochelarii din gama TORA se livrează cu şnur detaşabil Link spre comentariu
Vizitator stressLP Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 nu stiu de drager dar 3m ca in poza am si eu si-s foarte faini! deasemenea mai am si doua perechi de yato, una incolora si una fumurie, la fel, excelenti! nu se zgaraie (prea usor), sunt usori si nu deformeaza. yt-7365 si yt-7366... cei 3m nu stiu cat au costat ca i-am primit de la o prietena dar cei yato au fost 10 lei perechea Link spre comentariu
enjoy Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 (editat) Ai idee de unde a cumparat prietena ta ochelarii 3M? As fi vrut sa stiu daca se gasesc prin magazinele astea mai mari (Dedeman,Praktiker, Metro), daca e sa comand online mai platesc o data pretul lor pentru transport + unele magazine au comanda minima .Yato foloseam pana acum, nu-mi mai trebuie, sunt ieftini dar distorsioneaza vederea, dar ii port mai mult timp ma dor ochii. Probabil ai nimerit 2 perechi mai bunicele.Costa 10-15 lei, sunt usori, comozi, brate reglabile, distorsioneaza imaginea, se zgarie usor, aburesc de multe ori.La fel costa putin, usori, comozi, brate reglabile, distorsioneaza, se zgarie usor si aburesc.Costa doar 5 lei, se vede clar prin ei, brate reglabile doar pe lungime, au o greutate mai mare, suportul nazal este prea jos si iti dau senzatia ca aluneca si dau sa cada. Editat Iunie 22, 2014 de enjoy Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 Toti ochelarii sint buni si rezista suficient de mult.Cind sint prafuiti, nu-i stergeti,mai bine-i spalati.Oricit de antizgriiere sint, tot se vor zgiria stergindu-i de praf. Link spre comentariu
Vizitator stressLP Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 da, am uitat sa spun ca nu ii sterg! si inca ceva: eu ii dau cu ceara lichida pentru masina, nu se prinde praful la fel de usor si nu se mai zgaraie! cat despre distorsionat cel mai probabil din cauza pretului dau si rateuri, eu am avut noroc! Link spre comentariu
enjoy Postat Iunie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2014 Rezolvat! Am comandat o pereche Bolle Prism: tratament antiaburire si antizgariere, clasa optica 1 ( pot fi purtati continuu), EN 172 (protectie solara), EN166 1F ( rezistenta la impact cu un corp ce dezvolta o energie de impact de max. 4 jouli ), 23g si toata lumea lauda firma asta pe forumuri. Link spre comentariu
DanuAL Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Seamana cu astia Force Flex - http://www.protectstore.ro/ochelari-de-protectie-forceflex.html Acuma vad ce M%^$e am luat ) legat de pret. Oricum, sunt ochelari buni! Ideea cu maritul e preponderenta la ochelarii cu lentila dintr-o bucata - tot ''ecranul'' e dintr-o bucata! La ochelarii aia apare problema asta. Durerile de cap sunt prezente si dupa 30 minute de folosinta. In general nu e bine sa stergi ochelarii, lentilele direct pe mizerie! Oricat de rezistenti si de antisoc si tratamente ptr a impiedica toate astea, sunt inutile cand ii stergi cu carpa peste mizerie/praf fara ca inainte de stergere sa nu-i speli - ii ti sub jet de apa. Nici cei cu lentile de sticla nu sunt mai buni! Aici deja vorbim de o alta greutate, iar ca nepurtator de ochelari permanent, devine obositor! Am probat si d-astia. Nu mai discutam ca pretul ptr. o lentila. Link spre comentariu
enjoy Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) 31 de lei, nu-i mult. Daca stiam luam si eu o pereche cum ai tu. Cat ziceai ca ai platit tu? :)Vezi ca acolo is la reducere, probabil costau mai mult. Editat Iunie 29, 2014 de enjoy Link spre comentariu
DanuAL Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 (editat) 80 ron atat am dat eu pe ei! I-am luat de la o firma de renume... Ma impac bine cu ei. Dupa atatea experiente pe la spital, scos spanu' cu ACUL de la seringa, alte experiente costisitoare cu alti ochelari, am zis ca-s mama lor! Deocamdata ptr. mine sunt! In cutie vine impreuna cu un saculet si o carpa de curatat. Carpa cred ca are ceva ''zeama'' de lustruit/protectie. Spal ochelarii cand se ingroasa gluma, cand nu mai vad bine prin ei, ii las sa se usuce si ii sterg cu carpa aia. Sunt ca noi! Au aproape o luna la mine, i-am purtat zilnic 5-6 ore - nu ma mai doare capu', iar problemele cu ceata au disparut! In schimb lentilele au deja zgarieturi fine, cu toate ca i-am menajat la maxim. I-am folosit doar la strung/freza. Cand tai cu flexu, folosesc alti ochelari. Editat Iunie 29, 2014 de DanuAL Link spre comentariu
enjoy Postat Iulie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2014 Au ajuns ochelarii! Sunt foarte clari, foarte usori si comozi, nu aburesc deloc. In pachet mai era un snur si instructiuni in toate limbile: curatarea se face cu apa si sapun, solutie de curatat optica sau un produs cu continut de alcool foarte scazut ( probabil se duce acel tratament anti-aburire )Pret total cu transport inclus: 40-45 de lei.Bratele nu se pot regla. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum