Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd samsung

electron49

Postări Recomandate

la acest lcd samsung model LS19DOWS SASIU BN63-02133A cu tda2266d,se6181la-lf,vct-49x7r f2 000.. am schimbat c-urile din sursa si acum am 13v si 5v normale,pe blocul de comenzi am 3,3v dar nu face nici o comanda decat off-on.ecranul este alb.dupa cum am mai spus lcd-urile nu sant punctul meu forte de aceea va rog cateva sfaturi si o schema daca se poate.multumesc celor care ma vor ajuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electron49

8

• dan cod

4

• leoncris

2

• doru700

1

Top autori în acest subiect

nu are sunet dar apasand tasta,, source,,se inegreste ecranul pentru 1-2 secunde atat din telecomanda cat si din panoul tv.sursa scoate cele doua tensiuni de 13v respectiv 5v.iar pe ponoul de comanda am 3,3v.

Link spre comentariu

multumesc am sa incerc.ma poate ajuta cineva cu un dump valabil pentru LS19DOWS model 941 MP.multimesc.

Editat de electron49
Link spre comentariu

caz rezolvat.luati aminte.in sursa am avut 2 c-uri de 820micro 25v si din cauza ca nu am gasit valorile normale am pus de 1000/25v fapt ce a dus la acest defect.acum am pus de 820 si totul este normal.aceste c-uri erau montati pe bara de 13v.multumesc tuturor pentru ajutor si timpul pierdut cu mine.

Link spre comentariu

daca alta ar fi fost cauza as fi  tacut ...malc.nu am de ce minti.tot asa am crezut si eu ca merge 1000 in loc de 820.as mai incerca montarea celor de 1000 dar am predat tv.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

"am schimbat c-urile din sursa si acum am 13v si 5v normale

"in sursa am avut 2 c-uri de 820micro 25v si din cauza ca nu am gasit valorile normale am pus de 1000/25v fapt ce a dus la acest defect"

"nu face nici o comanda decat off-on.ecranul este alb."

ACOLO AI AVUT CONEXIUNE PROASTA A CABLULUI LVDS

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări