iuliantv Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 salutare,un prieten a primit un tv lcd defect in urma unui sock de curent,si prin urmare au facut ceva artificii unele componente,momentan mi-a adus doar sursa invertor din pozele de mai jos,si nici modelul nu se cunoaste deoarece duminica ajunge acasa,daca a intalnit cineva aceasta sursa si cunoaste codul ei sau componentele explodate sau chiar schema mi-ar fi de ajutor,oricum maine am sa incerc un ups001 sau un invertor separat si o sursa 12v ,se pare ca restul tensiunilor se fac pe mainboard,in caz de nu se gaseste nimic despre ea,poze mai detaliate aici ,va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 Din ce TV provine ? Nu are cod marcat ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 Din ce TV provine ? Nu are cod marcat ? asta-i problema ,tocmai duminica ajunge acasa ce-l ce mi-a adus modulul,a zis ca e o firma fantoma si nu tine minte exact macar firma ,nu mai spun si modelul,pe sursa nu am gasit nici un cod serios ce sa apara in google,m-am gandit ca poate ochiometric e cuiva cunoscuta,va multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 se pare ca sursa este folosita si in tevion lcd2207 am gasit poze dar nu si schema Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 http://remont-aud.net/board/lcd_pdp_tv/po_shassi/tevion_lcd2207/335-1-0-10945 Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 http://elektrotanya.com/foresse_l2m18_mst9e19_for_stv19l6_22l6.pdf/download.html Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2014 va multumesc .din pacate nu este data sursa invertor Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2014 a-m reusit sa aflu si modelul exact al tv-ului ,GOLD GDTV19,, oricum nici asta nu adat prea multe rezultate Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 22, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2014 (editat) caz rezolvat,am montat ups001 + gnd si fir optocuplor,sursa creste cu 1v in stby ajunge la 13v,asa ca am reglat-o in 11,5v in of si 12,5v in stby,daca nu montam optocuplorul in stby urca la 17V,multumesc celor ce au avut intentia de a ajuta si celor ce m-au ajutat,toate cele bune Editat Iunie 22, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum