Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cau schema sursa invertor lcd 19''

Postări Recomandate

salutare,un prieten a primit un tv lcd defect in urma unui sock de curent,si prin urmare au facut ceva artificii unele componente,momentan mi-a adus doar sursa invertor din pozele de mai jos,si nici modelul nu se cunoaste deoarece  duminica ajunge acasa,daca a intalnit cineva aceasta sursa si cunoaste codul ei sau componentele explodate sau chiar schema mi-ar fi de ajutor,oricum maine am sa incerc un ups001 sau un invertor separat si o sursa 12v ,se pare ca restul tensiunilor se fac pe mainboard,in caz de nu se gaseste nimic despre ea,poze mai detaliate aici    ,va multumesc 

post-185789-0-82760200-1403252137_thumb.jpg

post-185789-0-83530000-1403252149_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

7

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din ce TV provine ?

Nu are cod marcat ?

asta-i problema ,tocmai duminica ajunge acasa ce-l ce mi-a adus modulul,a zis ca e o firma fantoma si nu tine minte exact macar firma ,nu mai spun si modelul,pe sursa nu am gasit nici un cod serios ce sa apara in google,m-am gandit ca poate ochiometric e cuiva cunoscuta,va multumesc 

Link spre comentariu

caz rezolvat,am montat ups001 + gnd si fir optocuplor,sursa creste cu 1v in stby ajunge la 13v,asa ca am reglat-o  in 11,5v in of si 12,5v in stby,daca nu montam optocuplorul in stby urca la 17V,multumesc celor ce au avut intentia de a ajuta si celor ce m-au ajutat,toate cele bune

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări