Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ciudatenie Eagle.

riderinblack

Postări Recomandate

Am instalat la eagle 2 versiuni, 5.11.0 de care ma folosesc pentru toate proiectele mele, si 7.2.0 instalat doar pentru a putea deschide fisiere publicate pe forum de catre alti utilizatori, realizate cu versiunea 7, care nu se pot deschide cu cealalta. Gasesc insa ca este o porcarie, si din acest motiv tot ce lucrez o fac cu cea veche.

Uite exemplificarea rezolvarii foarte simple a solicitarii tale:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• riderinblack

5

• Marian

4

• spark

3

• Liviu M

2

normal_sa te oblige sa faci upgrade la o versiune "up" sau sa o cumperi

la sprint layout au pus la download un soft gratis "sprint layout view"" pentru a putea deschide fisiere mai noi

am rezolvat problema cu unghiul de 45 de grade

vroiam sa mut un intreg grup, dar am dat restart la eagle si a functionat

multumiri Mariane , prompt ca de obicei ""ca un tigru de paza"""

Link spre comentariu

normal_sa te oblige sa faci upgrade la o versiune "up" sau sa o cumperi

N-as avea problema cu ideea de upgrade, dar sa fie la ceva mai bun, ori atunci cand te obliga sa faci upgrade la ceva mai prost, iti piere cheful de upgrade... Facand o paralela, cineva publicase pe feisbuc o imagine comparativa intre bootscreen-ul de la Windows 95 si cel de la W8, si spunea ca au fost nevoie de 10 ani ca sa se treaca de la o imagine destul de agreeabila, la un punct albastru in mijlocul unui ecran negru... adica Microsoft in loc sa inbunatateasca uindoxu il face tot mai prost, culmea parca in colaborare cu producatorii de dispozitive noi, vrei nu vrei, instalezi cretinitatea de W8, pentru ca producaretu nu mai supoarta decat pe aista...

Revenind la subiect, eu lucrez numai cu eagle, desi am si altium pe care l-am instalat vazandu-l recomandat de Ratza, totusi mai comod mi se pare eagle, aici sunt subiectiv stiu, dar mi-am pus la punct o metodologie de realizare de elemente complete si noi de librarie, si i-am cam deslusit toate tainele, si-apoi isi face treaba, deci de ce sa merg cu altceva :)

Spor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

nu stiu daca cineva a comparat spatiul ocupat de Eagle5.xx cu cel ocupat de versiunile de la 6 incepind,faceti-o si o sa ajungeti la concluzia ca sint mari si proaste

@marian, nu va deranjeaza gingasiile acelea cu "design link" si pcb nu stiu ce? eu le-am sters

@dj_ando_83 a spus:

Cu varianta : proprietati > unghi ,se poate folosi orice unghi. Nu neaparat cele "default" care sunt la vedere.

subscriu si la felse poate face si in cealalta varianta indicata de@marian

Editat de ghita57
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări