Marian Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Am instalat la eagle 2 versiuni, 5.11.0 de care ma folosesc pentru toate proiectele mele, si 7.2.0 instalat doar pentru a putea deschide fisiere publicate pe forum de catre alti utilizatori, realizate cu versiunea 7, care nu se pot deschide cu cealalta. Gasesc insa ca este o porcarie, si din acest motiv tot ce lucrez o fac cu cea veche. Uite exemplificarea rezolvarii foarte simple a solicitarii tale: Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 normal_sa te oblige sa faci upgrade la o versiune "up" sau sa o cumperi la sprint layout au pus la download un soft gratis "sprint layout view"" pentru a putea deschide fisiere mai noi am rezolvat problema cu unghiul de 45 de grade vroiam sa mut un intreg grup, dar am dat restart la eagle si a functionat multumiri Mariane , prompt ca de obicei ""ca un tigru de paza""" Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Cu varianta : proprietati > unghi ,se poate folosi orice unghi. Nu neaparat cele "default" care sunt la vedere. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 normal_sa te oblige sa faci upgrade la o versiune "up" sau sa o cumperi N-as avea problema cu ideea de upgrade, dar sa fie la ceva mai bun, ori atunci cand te obliga sa faci upgrade la ceva mai prost, iti piere cheful de upgrade... Facand o paralela, cineva publicase pe feisbuc o imagine comparativa intre bootscreen-ul de la Windows 95 si cel de la W8, si spunea ca au fost nevoie de 10 ani ca sa se treaca de la o imagine destul de agreeabila, la un punct albastru in mijlocul unui ecran negru... adica Microsoft in loc sa inbunatateasca uindoxu il face tot mai prost, culmea parca in colaborare cu producatorii de dispozitive noi, vrei nu vrei, instalezi cretinitatea de W8, pentru ca producaretu nu mai supoarta decat pe aista... Revenind la subiect, eu lucrez numai cu eagle, desi am si altium pe care l-am instalat vazandu-l recomandat de Ratza, totusi mai comod mi se pare eagle, aici sunt subiectiv stiu, dar mi-am pus la punct o metodologie de realizare de elemente complete si noi de librarie, si i-am cam deslusit toate tainele, si-apoi isi face treaba, deci de ce sa merg cu altceva Spor. Link spre comentariu
ghita57 Postat Septembrie 10, 2015 Partajează Postat Septembrie 10, 2015 (editat) nu stiu daca cineva a comparat spatiul ocupat de Eagle5.xx cu cel ocupat de versiunile de la 6 incepind,faceti-o si o sa ajungeti la concluzia ca sint mari si proaste @marian, nu va deranjeaza gingasiile acelea cu "design link" si pcb nu stiu ce? eu le-am sters @dj_ando_83 a spus: Cu varianta : proprietati > unghi ,se poate folosi orice unghi. Nu neaparat cele "default" care sunt la vedere. subscriu si la felse poate face si in cealalta varianta indicata de@marian Editat Septembrie 10, 2015 de ghita57 Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 11, 2015 Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Sincer sa fiu le-am ignorat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum