adynis Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Pai, pretul e cel de pe site, 13 euro, iar transportul e 10 euro prin "DPD-Parcel Europe" (varianta cea mai ieftina ). Inca nu stiu cum va veni coletul la mine si nici in cat tip, urmeaza sa aflu. Pretul transportului pare un pic ca mare , noroc ca am mai comandat acolo 2 .. 3 mici produse astfel incat pretul de transport per total sa para mai mic ... Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 partea naspa la rosol3 este ca trebuie sa ai un pistol de aer cald.....si inca nu-s dispus sa dau bani pe ala............ma gandeam sa fac o ansa pt pistolul de lipit, una de genul celei folosite pt deslipitul integratelor.......doar ca ceva mai lunga sa aiba partea din varf de vreo 7-8 cm.... oare obtin ceva rezultate?Pai NU cred ca da mare randament o ansa de 7-8 cm. Mai bine faci una lata de vreo 0,5-1 cm maxim in varf [nu cred ca ai trasee mai late de 1 cm] si treci cu ansa peste fiecare traseu in parte,dupa ce ai dat cu pasta ROSOL 3. E ceva de munca,dar daca tot nu vrei sa dai banii pe un pistol de aer cald [incearca si cu un feon,dar nu stiu ce randament da],plus ca nu iese ca la jetul de aer cald [uniform]. Dar o sa-ti "formezi" mana in timp si cred ca nici nu o sa-ti mai iei pistol de aer cald. Ramane la aprecierea ta.Intradevar,ROSOL 3, adera destul de bine si repede la cablaj, chiar daca este si oxidat [culoare maro inchis]. Eu personal am dat cu pasta pe trasee si apoi am trecut cu ansa pistolului peste ele, neavand pistol de aer cald. Link spre comentariu
adynis Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 astazi am primit produsul SUR-TIN. Zilele viitoare sper sa apuc sa ma si joc cu el; Comanda a fost facuta in noaptea 4-5 noiembrie si am primit coletul astazi 11 noiembrie de la .. Pagasus parca. Am facut momentan doar niste poze mai indetaliate Produsul 1 = 299 grame Produsul 2 = 33 grame Produsul 3 = 107 grame In plus foaia primita de mine, in germana, cred ca este asta: http://www.krepro.no/prototypefremstill ... isning.pdf Am mai gasit si asta: http://www.aliatron.pt/download/Sur-Tin_manual.pdf si aici : http://techniker123.te.funpic.de/SGT/layout07/tipps.htm pe la sfarsit sunt si niste poze el in actiune; Voi reveni cu detalii cand voi incerca sa realizez in proportii corespunzatoare o parte din mixtura... Link spre comentariu
adynis Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Si ca sa apreciati mai clar dimensiunile fizice ale pachetelor si in plus sa-mi satisfac si eu placerea obturata de limita de 5 poze, mai atasez o poza Lateredit: Ps. si-am mai luat si : http://www.watterott.com/Bugard-Green-Coat O sa fac teste si cu el ... in principiu se cam acorda si acest produs cu titlul subiectului Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Ce rezultate ai obtinut @adynis ? Se merita investitia ? Asteptam ceva detalii si eventual poze. Link spre comentariu
adynis Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Inca nu le-am folosit .. au intervenit ceva agitatii in viata de zi cu zii de ... zilele astea... si n-am apucat sa fac nimik; Sper in weekend sa reusesc macar sa fac un amarat de test ! Anunt cu poze cand reusesc. Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Inca nu le-am folosit .. au intervenit ceva agitatii in viata de zi cu zii de ... zilele astea... si n-am apucat sa fac nimik; Sper in weekend sa reusesc macar sa fac un amarat de test ! Anunt cu poze cand reusesc.Ok, toti avem destule "probleme". Ateptam un raspuns cand reusesti sa testezi. Oricum momentan raman la pasta ROSOL 3. Numai bine. Link spre comentariu
lucione_cip Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Salut, in sfarsit am reusit si eu sa fac un pcb, metoda transfer, oricum am asteptat cam mult pentru ca a fost mama pe la toate xerox-urile din Dabuleni si nici unul nu a vrut sa bage coala de revista in xerox , si mi-a scos pana la urma cumnatul meu la un amic. A iesit cam asa: http://i45.tinypic.com/sliglc.jpg Eu zic ca e bine, fata de metodele din inainte cu smoala.......... Si acum interbarea mea: Cum acopar traseele, anti corodare, adica am dizolvat zacaz cu acetona si am pus cu o pensulica, dar acum se vede urat rau (albu cu balben,urat) cu il fac sa se vada cat de cat bine? ma gandesc sa acopar treseele cu fludor, dar inainte sa ma apuc astept sfatul vostru, cum anume sa foloseste cu tresa? ca din cele 6 pagini de aici nu am inteles chiar bine. Va multumesc. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 arata bine inainte aplicam sacazul, bine dizolvat, cu un servetel. stratul era mult mai subtire si uniform.ce e cu tresa ? Link spre comentariu
lucione_cip Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Ca sa acopar cu fludor traseele si sa fie uniform am inteles ca se foloseste tresa, Cum anume? ca eu nu am mai lucrat cu asa ceva. Pun si o poza cu cablajul dat cu sacaz diluat http://i47.tinypic.com/28740u1.jpg De ce a iesit asa? Unde am gresit? Link spre comentariu
GeoMar Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Ca sa acopar cu fludor traseele si sa fie uniform am inteles ca se foloseste tresa.Se poate si cu tresa, dar este putin mai grea metoda asta [parerea mea].Daca iti poti cumpara pasta ROSOL 3 [vreo 25RON/250grame,iti ajunge destul timp] este mult mai usor si mult mai estetic. Poate ai vreun prieten instalator si poate sa te ajute cu putina pasta, de proba la un cablaj.Intinzi pasta uniform pe cablaj [sau numai peste trasee, pentru economie], apoi cu un pistol cu aer cald incalzesti pana se "staneaza" traseele si stergi usor cu o carpa surplusul de pasta.Daca nu ai pistol cu aer cald, treci cu ansa pistolului peste trasee [asa am facut si eu],iti ia timp mai mult si trebuie sa lucrezi ingrijit ca sa iasa uniform stratul depus pe trasee.Numai bine si asteptam sa vedem la ce varianta optezi si ce rezultate obtii. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 wow!solutia ta de sacaz nu e buna!trebuie diluat in alcool,nu in diluanti/benzina !zal zicea ca merge si cu tuica Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 wow!solutia ta de sacaz nu e buna!trebuie diluat in alcool,nu in diluanti/benzina !zal zicea ca merge si cu tuica Merge si cu diluant ca doar nu faci n`spe litrii... dar parca mai sigur e cu alcool, eu am cu spirt medicinal Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 De ce a iesit asa? Unde am gresit?Nu este foarte clara poza,dar poate este prea gros stratul,sau este un colofoniu cu mult sulf. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Mie nu mi s-a diluat calumea in benzina,ba chiar o parte din praf s-a intarit pe fundul recipientuluiAm turnat niste alcool izopropilic peste,si s-a dizolvat tot dup-aia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum