Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de alimentare KIT 0185 - amplificator final - 2x100W

allez001

Postări Recomandate

Buna ziua  vreau sa imi compar acesta amplificator audio pentru camera. ( KIT 0185 - amplificator final - 2x100W )

Nu sunt in clar ce sursa ar trebui  sa folosesc

de la 2x17 VAC la 2x38 VAC:  asta inseamna ca trebuie sa am 2 secundare fiecare de 17 V alternatv sau intre 17 si 38 Vac   ?

de la 2x21 VDC la 2x38 VDC  .....   nu  prea sunt in clar ce  vrea sa inssemne  2x

din cate vad , pe placuta am 2 intrari AC si o punte, deci nu  trebuie sa pun eu punte pot sa il alimentez direct in alternativ, nu ? si atunci  merg  pe varianta  cu 2x17 ~ 2x38 VAC

Respect !!!

post-233246-0-81592800-1403162221_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• allez001

3

• andreivlad1999

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poti merge pe 2x17VAC- 2x26VAC(trebuie sa ai doua secundare identice avand tensiunea de iesire cuprinsa intre 17 si 26VAC fiecare). Daca ai sa pui 2x38VAC ai sa-l prajesti din prima.

Link spre comentariu

Buna seara,  din anumite  motive  m-am hotarat sa  nu mai  cumpar acel kit de amplificator audio.

Tot odata imi cer scuze moderatorilor  ca pun o alta intrebare in acest topic. :jytuiyu

Daca as cumpara pe acesta KIT003 Amplificator Hi-Fi 1 X 70W.

Am nevoie de tot de 2 doua secundare identice 27 Vcc. Tinand cont ca acest amplificator este mono, as dorii sa achizitionez 2 kituri de acest gen.

Problema ar fi: oare  pot sa pun aman2 kiturile  in paralel pe acelasi transformator ? Teoretic da, dar as  vrea sa fiu sigur

Puteti sa imi sugerati o schema  cum se face puntea pe 2 secundare ?

http://e-psc.ro/html/kit003/KIT003_ro.pdf

Multumesc Anticipat !!!

Posted Image

Editat de allez001
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări