Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

provider net de unde cum si cat?

dj fratisu

Postări Recomandate

intradevar am auzit si io de multe umblaturi dar preturile care le-ai afisat sunt adevarate?nu ca ma indoiesc de cele spuse dar 10.000 euro? plus chirie ples salarii plus materiale.....etc. pai cati abonati ar trebui sa ai ca sa devina rentabil si incat timp? de asta ma interesez sa vad daca renteaza.ms de sfaturi.

Pai tu ai zis ca ai cumpara 128mb de internet si eu am presupus ca daca cumperi cu stiva engross primesti un discount enorm. Preturile la benzi garantate stau cam asa: Romtelecom IP Fix 1Mb ~ 350 euro + tva, negociabil, obtii cam 10% discount.Romtelecom IP Fix 2Mb ~ 600 euro + tva, --//--.Astral broadband cablu tv: canal 64Kbps cu urcare in 4mbps si 64kKbps cu urcare in 384Kbps la upload 80 de euro + tva, radio in 3,5Ghz parca dau ceva de genul 64Kbps cu urcare in 384 sincron undeva la 130 de euro.Oricum o iei 128Mb de internet sunt un vis frumos. Ce pot sa iti recomand e ca pt inceput sa te multumesti cu un canal de 512Kbps minim care sa il poti plati si sa te asiguri ca ai un provider care sa iti poata da banda mai multa daca reteaua ta creste si ai nevoie de tot mai multa banda.Pe un canal de 512Kbps poti sa tii 30 de clienti cu alocare dinamica si merge acceptabil internetul. Asta in cazul in care nu ai downloadalagii inraiti in retea. Eu am vreo 3 de astia si crizez cand vad ca nu isi inchid niciodata calculatoarele si mereu imi tin punctele de acces in maxim.Iti atasez mai jos pozele cu upstreamul si downstreamul unuia din serverele mele cu 32 de clienti in spate.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

5

• dj fratisu

4

• MifTy

4

• Mr_Devil83

2

Top autori în acest subiect

Iti trebuie ca sa poti incepe vreo 15 000 de euro. Plus ca in zona ta singura sansa sa zbori concurenta e fibra optica. Nimic nu mai e rentabil pe FTP sau UTP iti trebuie oameni care sa cablezeiti trebuie contabil , cel putin un sediu cu 2 camere, unul e sediu tehnic si unu pentur a incasa bani.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări