Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC Shut down

Vizitator Engelthal

Postări Recomandate

Vizitator Engelthal

De cateva zile computerul meu a inceput sa se tot stinga atunci cand intru in diferite jocuri, cam la vreo 5-10 minute de cand intru. Temperaturile in timpul jocului nu au depasit 45 grade C [GPU], 55 grade C [CPU]. Am facut cate un stress test, atat pentru placa video, cat si pentru procesor, temperaturile maxime din timpul testelor erau: 66[GPU], 64[CPU]. In timpul testelor nu s-a inchis PC-ul. 

Ceea ce este si mai ciudat, este ca se aude un scurtcircuit [presupun  ca dinspre sursa] doar in timpul jocului. In idle sau in timpul testelor nu se auzea nimic. 

Aveti vreo idee ce poate avea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

2

• florin mulies

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca nu va pricepeti, inlocuiti sursa cu una noua de preferat, dar nu la 60lei..

daca va pricepeti cat de cat, desfaceti sursa si sigur veti avea condensatori umflati, cauza problemelor dvs. schimbatii cu unuii de valorile care le au cei vechi si verificati din nou functionalitatea.

nu ar strica nici schimbarea pastei termice

Link spre comentariu

daca aveti o alta sursa de aceeasi putere (sigur buna)... puteti face o proba...si o sa stiti sigur daca e de la sursa sau e de la alte parti componente a calculatorului!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări