leo 17 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 la tv modelul mentionat ..nu pot sa fac nici o camanda din butoanelor frontale ale tv si nici din telecomanda ..la apasarea butoanelor frontale imi apare ceva pe osd in limba rusa presupun ce e in model hotel si nu stiu cum sa intru in meniu service ..ma puteti ajuta cu un sfat ..va multumesc anticipat Link spre comentariu
leoncris Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Incearca menu-menu wiev-mute. Era bine sa fi pus o foto cu telecomanda , daca este cea originala. 1 Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Mai bine, pune o poza cu ce apare pe ecran !! Link spre comentariu
leo 17 Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 merci leoncris ..rezolvat ..am intrat si l am deblocat ..va multumesc Link spre comentariu
geoky Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Salutare, Cine stie care telecomanda merge la acest tv ? Aparatul nu este la mine. Multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum