raut ghe Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Salut,vreau sa construiesc o sursa de alimentare(comutatie)pentru lampa cu halogen de 24v/250W (efect lumina)si va rog sa-mi recomandati o shema care functioneaza,sau daca se poare modifica o sursa de pc si care sunt recomandarile.Multumesc,cu stima Link spre comentariu
Marius84 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Cred ca mai bine cumparati una de genul, sper ca nu fac reclama cu link-ul. http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/sursa-comutatie-220v-24v-350w-p-4263?osCsid=rofubr7hergqrcshp41lshnhj7 Este totusi cam la limita cum ganditi sa debiteze 11A, daca tot timpul sursa ar fi tot timpul incarcata la 10,41A. Trebuie lasata o marja de putere, altfel nu o duce mult..... Link spre comentariu
raut ghe Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Nu a mai facut nimeni asa ceva pana acum? Link spre comentariu
Marius84 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 De facut, s-a mai facut. Link spre comentariu
raut ghe Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Multumesc Marius84,ma gamdesc ca sunt multi care au facut o astfel de sursa(pt bec cu halogen) dar inca nu au vazut mesajul.Mai asteptam... Interesant filmuletul!si incaodata multumesc Marius84,unde se pot afla mai multe date?Stima Link spre comentariu
Marius84 Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Cel mai usor, dar trebuiesc doua surse atx. http://www.instructables.com/id/Two-ATX-PSU-One-juiced-24-V-DC-PSU/ Link spre comentariu
raut ghe Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Nu ma gandesc sa leg in serie doua surse pc.Am vazut acum cava timp o astfel de sura intr-o 'lumina' si era(constructia de pe placa)destul de asemanatoare cu sursele (simple - china)de alimentare de 12v/105w pentru lustrele cu becuri halogen de 12v/20w(adica:2tranzistori, tor ferita de iesire CA, tor ferita choper,etc.);foarte asemanatoare cu o sursa publicata de Emil Matei la:Depanare SMPS pt lampi cu halogeni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum