slave2anubis Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Buna, sunt interesat daca exista ceva statie de lipit cu IR care poate focaliza pe o suprafata de ~2 mm patrati? Nu sunt interesat de stati profesionale care costa mii de euro, sunt interesat de o alternativa sub 1000E. Multumesc. Link spre comentariu
mihaicozac Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Eu folosesc la piese mici şi sensibile o staţie KADA777 cu bec IR halogen de 150W. Spotul se poate concentra până la 2-3mm diametru, însă o folosesc destul de rar, de obicei la plăci de Apple, care conduc mai tare căldura. În rest aerul cald merge foarte bine şi la piese de dimensiuni mici. Editat Iunie 17, 2014 de mihaicozac Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2014 eu am nevoie pentru lipirea, de chipuri foarte mici ~2-3mm2, care sunt situate langa alte chipuri care nu doresc sa le afectez... un asemenea caz este la iphone 5, unde exista un chip care este le nici 2mm de CPU, iar cand incalzesti inevitabil se incalzeste si CPU, am incercat cu banda capton, cupru, dar tot nu este suficient. cineva mia sugerat o statie care poate focaliza foarte puternic ci poate incalzi doar chipul in cauza, problema ca aparatul acela costa 6000 lire, bani care nu sunt dispus sa ii investesc. foarte buna sugestia, multumesc. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Iunie 25, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2014 Daca exista, cineva care este interesat de o colaborare pentru rework de chipuri mici, pe placi de telefoane mobile SCUMPE, va rog sa ma contactati pe mail. [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum